Author: No One
•luni, noiembrie 30, 2009
din ciclul "frumosul si fascinantul sfarc" aberez:

Nu inteleg de ce se considera acoperit un san vizibil printr-un material invizibil, un san intr-un decolteu existent numai ca notiune, un san acoperit printr-o fasie care ar putea pleca oricand la plimbare pe alaturi sau un san ce are numai sfarcul (a cata parte din san?) ascuns vederii, dar cand sfarcul, Doamne fereste! miracol si accident, iese la iveala, scoate si el capul sa(-l) vada lumea, gata!... sanul a fost descoperit, desecretizat, expus rusinos audientei si neaparat, dar neaparat sfarcul buclucas trebuie trecut sub tacere.

Ce e asa mare exercitiu de imaginatie sa desenezi un sfarc cand vezi restul sanului? E mai greu, mai degraba, sa iti dai seama cum arata sanul (in situatiile cand nu ai acces vizual direct), unde intradevar te poti lovi de un adevarat "land of choice".

Poate sfarcul e ca cireasa de pe tort, un ultim bastion de mister, si de aceea el tb ascuns elegant printre detalii (chiar si minimale).

Ceea ce e sigur e ca (a) aberez, (b) ma amuz si (c) ma gandesc la ironia asta, a sanului acoperit dar in acelasi timp incredibil de vizibil.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on luni, noiembrie 30, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.