Author: No One
•miercuri, decembrie 23, 2009
Oare cat de mult e permis sa scrii pe blog? Cat? Ce anume? Pana unde sa ajungi cu detaliile? Si altfel spus: pentru ce exista acest blog?

Am simtit de ieri pana azi dimineata nevoia sa scriu despre un lucru care are greutate in mintea mea. Un lucru care ma deranjeaza in viata asta. De fapt erau doua chestii, 2 idei care combinate imi cam dau batai de cap. Eram foarte pornit si nervos, citisem undeva niste articole, si desi persoana le-a scris bine si nu am nimic sa-i reprosez, ideile la care faceau referire articolele m-au intors pe dos, desi eram perfect constient inainte sa le citesc ca s-ar putea sa patesc asta. Si dupa asta pur si simplu simplu am simtit nevoia de a scrie. Va zic ca daca ma apucam, scriam un articol lung cat o zi de post negru si dadeam multe chestii pe afara. Astazi m-am mai relaxat. Dar ma intreb daca era bine daca scriam sau nu si, nu pentru asta e blogul asta ? (nu vreau sa fac un altul in care sa imi vars strict nemultumirile). Cred ca daca mi-as pune mintea as scrie multe chestii in care sa ma plang de una sau de alta, dar nu vreau sa imi para rau mai tarziu ca le-am scris. Si ma gandesc: de ce sa va bat la cap, sau pe oricine altcineva, cu prostiile mele? Dar banalitatile astea sunt totusi realitatea mea, zice cealalta parte din mine. Deci cat de mult sa scrii pe un blog? Pana unde poti sa ajungi? Daca e unul voit personal, e bine ce faci? I don't know...

Dar pentru ca vreau sa exprim totusi ceva de ieri am sa las aici cateva cuvinte: ma gandesc ca daca e sa fiu realist, cu viata mea de acum, la momentul asta din viata, nu pot sa am pretentii sa am o prietena, iar despre o viata sexuala, nici sa nu mai vorbim. Cam asta e realitatea mea. (in momentul asta, si printre altele)

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on miercuri, decembrie 23, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.