Author: No One
•joi, decembrie 17, 2009
Mi-am uitat prioritatile. Iar m-am abatut de la cale. Sau sa-i zic inca o data? De 2 saptamani ma culc dimineata de la 4 incolo si dorm juma din zi, gandul imi zboara peste tot, numai la ce tb sa fac nu, acumulez si ma consum aiurea fara o baza reala de la care sa porneasca asta.

Iar azi noapte obosit si cu gandul in alta parte, zicandu-mi ca nu e bine ce fac, mi-am zis ca e nevoie de un reset mental. Si apoi m-am gandit la Ama vreo cateva ore, excitat si innebunit de ganduri, ghemuit in plapuma (era frig in camera atunci) si cu nasul in perna. Am facut o fantezie cat sa creeze un film porno :)))

Dar am avut dreptate cu reset-ul mental. Am acumulat prea mult si e nevoie sa revin la baza, la prioritatile stabilite de mine. Asa ca o sa incerc un reset, si sper sa ma mai linistesc.

Cam asa e viata mea, daca nu s-a inteles pana acum. Azi sus, maine jos. Zile bune, zile rele. Acumulari si reset-uri. Tot timpul cand ma gandesc la asta imi imaginez un grafic unde linia coboara si se ridica precum cea de la bursa. Cotatia lui J :))) Unde mai e loc de altceva aici? Tb sa aduc linia la un echilibru cat de cat si apoi ma pot gandi si la altceva in afara de prioritati.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on joi, decembrie 17, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.