Author: No One
•vineri, februarie 26, 2010
La ce se gandesc oamenii? Nu. E prea general. La ce se gandesc cand vorbesc cu tine? Se gandesc la tine? Cum te percep? Asa cum ai vrea tu? Sau poate nu e nimic special acolo in gandurile lor. Poate iti creezi tu o iluzie crezand mai mult decat este de crezut.

Ce parerea au despre tine? Unde te incadreaza? Contezi in gandurile lor? Tin la tine? Esti doar un alt vorbitor pentru ei? Ce statut ai in ochii lor?

Cateodata, de s-ar putea, as vrea sa stiu ce e in mintea celor cu care vorbesc. Nu la toti, ci la cei care ma intereseaza in mod direct, sa stiu ce cred despre mine, unde ma situeaza in lumea lor.

Intre doi oameni se creaza de obicei o prapastie, un no man's land. Un spatiu intre tine si celalalt, unde trebuie sa fii atent ce sa zici, ce sa exprimi. Daca e prea mult? Daca e prea putin? Sa spun asta? Sa las de inteles aialalta? Sa risc? Sa tac? Si cum nu stiii ce gandeste celalalt, nu stii exact ce sa faci. Mergi pe bajbaite, sa nu spargi bibelourile si te rogi sa iasa bine. Si nu incerci sa te gandesti la mai mult, pentru ca s-ar putea sa nu fie mai mult. Mesajele pot fi inselatoare, interpretabile... sau nu. Dar tu esti orb, surd si mut. Ai mainile legate. Pentru ca nu stii ce e in mintea lor.

Tot ce-mi ramane e sa fiu detasat, sa stiu ca s-ar putea sa ma insel, si sa accept ca poate nu este asa cum as vrea eu. Si sa merg inainte spre ce va fi sa fie.

(...)

"Understand that friends come and go... "

Are o legatura mai mult pentru mine cu ce este mai sus, dar... ma impresioneaza acest simplu vers pentru ca unii oameni (care au o oarecare semnificatie) trec prin viata noastra, vin, stau si apoi pleaca, ca si cum noi am fi o gara, un punct de tranzit. Si am vrea sa stea in gara noastra mai mult timp, sa nu dispara asa repede din viata noastra, sa nu devina doar o simpla amintire.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, februarie 26, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.