Author: No One
•sâmbătă, martie 06, 2010
Nu credeam ca o sa-mi placa, dar uitandu-ma la film m-a prins :) Asa ca vi-l recomand.

Julia Child (Meryl Streep) este o femeie in jur de 40 de ani, casatorita cu un functionar de la Ministerul de Externe (Stanley Tucci). Cand are loc povestea, ei se muta la Paris (calatoreau mult din cauza slujbei sotului), unde Julia invata sa gateasca mancare frantuzeasca. Peste ani apare la televiziunea americana (emisiuni despre gatit) si scoate o carte despre cum sa gatesti mancare frantuzeasca, devenind cunoscuta publicului american.

Julie Powell (Amy Adams) este o femeie in jur de 30 ani, casatorita si ea cu un sot dragutel-dragutel (in film). Ei ii place cartea Juliei Child si decide sa creeze un blog :) unde in 365 de zile sa gateasca (si sa scrie, bineinteles) cele 524 de retete din carte. Povestea ei este acel an in care a scris blogul (blog care devine si el la randul sau o carte).

Fillmul mi-a placut pentru frumoasa (si amuzanta) interpretare a Juliei Child de catre Meryl Streep (a fost nominalizata la Oscar pentru acest rol), si pentru felul cum prezinta crearea si scrierea unui blog.

Regizoarea e Nora Ephron (Sleepless in Seattle, You've Got Mail, scenarista la filmul When Harry met Sally...) si datorita ei cred ca filmul are acel feeling romantic, dragut, care te poarta pe aripi. It's got a feminine touch, that's for sure :)

Informatii despe film pe imdb si wiki. Trailerul e mai jos.ta hand om dig cititorule

This entry was posted on sâmbătă, martie 06, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.