Author: No One
•miercuri, aprilie 21, 2010
Azi noapte m-am culcat in sfarsit la 12 :)) Dar nu asta vroiam sa zic :P Cand incercam sa dorm, treceam din vis in realitate si inapoi, ca si cum as fi manuit un intrerupator. Mi se parea ca visez cateva minute, apoi ma "trezeam" la realitate, ca mai apoi sa mai visez cateva minute si tot asa. Oscilam... simteam ca visez si apoi stiam ca visez, ca sunt in pat cu ochii inchisi. Ca si cum as fi intrat si as fi iesit pe o usa.

Dupa un timp am adormit 4 real :P

Si intr-un vis (nu pot sa zic visul, ptr ca am mai multe "povesti", una dupa alta, daca ma trezesc, sau intercalate, daca nu) era vorba despre un tanar cu superputeri (ce aiurea suna). Erau mai multi tineri in genul asta, dar el era singurul care, ori avea puteri, ori era mult mai puternic, nu mai stiu exact. In timp ceilalti sunt dati la o parte, si din cauza acestuia si din alte cauze, cred. La sfarsit ramane numai el, el cu atata putere, el sa "stapaneasca" toata acea lume. Dar nu-si folosea puterea intr-un scop pozitiv, o folosea ptr el, ptr scopurile sale. Stapanea lumea efectiv, era singurul care avea aceea putere. Si cum incepe ca populatia sa scada, asa si el incepe sa isi piarda puterile, sa devina un om normal.

De ce mi-a placut visul acesta? Nu ptr partea cu supereroi si superticalosi :P That's not the point. Ideea e ce faci cu atata putere? Ca, sa zicem, Universul i-a dat atata putere ca sa faca ceva, sa faca ceva bun, si el nu face asta. El devine un superticalos. Si el tine la puterea sa, ii place sa o aiba. Dar cand ceea ce face afecteaza populatia (fie ca mor din cauza lui, fie din alta moarte), el incepe sa-si piarda puterile, sa devina om. Daca vrea ca sa-si pastreze puterile (asa cum vrea), tb sa devina un supererou, sa nu mai moara nimeni. E obligat practic sa faca schimbarea, chiar daca nu vrea. Daca ramane cum era, va cadea, daca devine "bun", asa cum trebuia sa fie de la bun inceput, atunci isi va pastra puterile. Deci daca ai atata putere ce vei face cu ea? Si... oare de ce ai atata putere in primul rand?

Stiu ca e mult blah blah, dar cand un vis ma face sa ma gandesc la el dupa ce ma trezesc atunci ptr mine nu mai e blah blah :)

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on miercuri, aprilie 21, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.