Author: No One
•sâmbătă, aprilie 24, 2010
Tu dormi...

Dormi pe patul tau uitat de lume. Dormi in susul scarii pe ultima treapta, sprijinit de perete. Dormi afara pe banca, visand la stele. Dormi chircit pe canapeaua lunga din hol. Dormi in zapada, cu fulgi albi si singuri cazandu-ti pe fata. Dormi in mijlocul strazii printre masinile ce-ti vuiesc pe langa cap. Dormi pe scaunul din bucatarie, langa o bucata de paine alba. Dormi pe acoperisul casei, cand in jurul tau ploua si fulgera. Dormi pe tastatura murdara, cand screensaver-ul palpaie pe ecran. Dormi cu telecomanda in mana, in timp ce puricii gri se lupta pe ecran. Dormi in masina accidentata, intors si rasucit. Dormi in cada, alunecand in apa inca calda. Dormi asteptand autobuzul in statie. Dormi frant pe iarna parjolita de explozia nucleara. Dormi pe gresia rece intr-un subsol uitat dintr-o cladire. Dormi pe prispa casei cand soarele rosu abia rasare. Dormi pe pluta ta ce aluneca spre nicaieri.

Tu dormi azi, maine, in noapte si in zi, pe frig sau pe caldura, oricand, oricum si oriunde. Tu dormi ca sa uiti, ca sa treaca timpul, ca sa visezi. Tu dormi plicitisit, fara speranta si fara viitor.

Tu dormi...

This entry was posted on sâmbătă, aprilie 24, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.