Author: No One
•miercuri, mai 26, 2010
In lumea asta vasta exista (lucky us) si acele persoane care parca traiesc sa (te) enerveze. Si da, parca gasesc ceva placere in asta. Stiu ca te pot scoate din sarite si o fac. Si nu numai ca o fac, dar si pluseaza. Continua si continua si continua...

Dar cateodata dupa ce mi-am iesit din fire, ma gandesc: "nu cumva ce s-a intamplat e ca un fel de test pentru mine?". Adica persoanele astea pe asta mizeaza. Pe faptul ca o sa te enervezi, ca o sa-ti iesi din fire. Si daca te prind asa, isi fac numarul in continuare. Iar tu enervandu-te le faci jocul.

Tot ce trebuie sa faci e sa fi calm (sau sa pari calm, in functie de resurse). Ideea e sa muti centrul de greutate, de la el la tine. Si faci asta aratandu-i ca nu reactionezi la "provocare". Dar si mai mult trebuie sa lasi impresia ca starea ta de calm va fi de durata (chiar stiind ca nu o poti tine la nesfarsit). Poate sa devina o batalie a vointelor, in functie de persoana pe care o ai in fata. Si o data ce acel annoying little motherf**ker incepe sa creada asta (ca esti calm si ca nu poti fi abatut), atunci poti sa te linistesti :). Mingea e deja la tine.

Daca vrei sa grabesti putin lucrurile, poti face usor misto de el (adica fara jigneli sau injuraturi, caci astfel dai in cearta si nu rezolvi nimic). Bagi un zambet hlizit de parca abia ti-ai tras-o si spui cu calm ce ai de spus. Zambetul ala pe fata ta poate sa faca mai multe decat orice i-ai zice. Ideea e sa-l scoti din jocul sau. Sau poti sa bagi mici apropuri fara sa termini ce ai de zis. Mizezi pe curiozitate si il lasi sa-si lucreze el mintea in locul tau.

Well... cel mai important e sa fi calm si sa nu te enervezi. Daca poti sa faci asta, apai in rest poti sa faci ce doresti, asta in functie de cat de rau, sau bun, vrei sa fi.

Ideea e ca o fac ca sa-ti ia din energie, ori ca sa te simti mizerabil, ori ca sa simta ca sunt mai buni ca tine, ori pur si simplu din placere. Iar pentru tine e ca un test. Te enervezi, pici, esti calm, treci de situatie intr-un fel in care sa fi multumit de tine.

Cateodata reusesc sa fiu calm, altadata nu. As vrea sa fiu calm tot timpul, asta ar fi un ideal :) Azi de exemplu n-am fost, m-am pierdut cu firea. Asta cred ca si vroia. Asta, si sa se bage putin in seama. Oricum i-am zis una dupa aceea, ca sa-l enervez si sa ma lase in pace (ceea ce s-a si intamplat).

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on miercuri, mai 26, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.