Author: No One
•luni, iunie 07, 2010
Pot fi, nu emotionat, ci extrem de emotionat fata de o persoana noua sau un grup nou, in general intr-o situatie noua. Ma rog, depinde si de situatie. Daca nu prea ma intereseaza oamenii, sunt numai timid (in genul ca nu vorbesc mult, nu ma bag), daca ma intereseaza persoana sau persoanele atunci am emotii. Vorbesc aici mai ales de cazuri face to face. Si depinde si de cum vin cu mintea, daca e pregatita sau nu.

Dar daca ma obisnuiesc, devin mai relaxat, si pot sa ma apropii cat mai mult de cum ar tb sa fiu (you know, mai vorbaret, mai amuzant, mai indraznet).

Ma gandesc acum ca asta e si motivul pentru care apreciez "anonimatul" aici pe blog (in sensul ca pot scrie all by myself fara sa se uite cineva la mine) si ca, de fapt, de aceea scriu acest blog. Scot mai multe cuvinte pe gura, sort to speak, pot sa spun ce mai am in cap si pot sa fiu mai relaxat intr-un fel safe (atat cat iti permite si netul).

Well... asta e. Nu toti am ajuns la Vrajitorul din Oz :P (nu m-am gandit asa pana acum, dar cei trei au ajuns acolo datorita lui Dorothy)

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on luni, iunie 07, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.