Author: No One
•vineri, iulie 30, 2010
Ii aud respiratia in urechi.

Imi place lumea asta ascunsa a fanteziei. A ideii ca iti poti imagina pe cineva, pe oricine, intr-o postura mai mult sau mai putin (sau chiar deloc) sexuala. Cate persoane (pe care le-ai intalnit, de care ai auzit, pe care le-ai vazut, de care stii) au trecut prin mintea ta, prin fanteziile tale? 

(O fantezie...) Poate sa dureze o secunda sau mai mult de atat (in functie de situatie si persoana). Poate fi neasteptata pentru ca iti "fuge" gandul fara ca nici macar sa iti doresti asta. Poate porni de la orice, de la cel mai banal lucru pana la cel mai cel mai intens sentiment. Poate fi cea mai pornografica imagine sau cel mai inocent flirt (uneori poate fi si cearta :P). Poate fi povestita sau poate fi tinuta secret.

Are parul scurt. Roscat inchis (ciudat...). Si sta peste mine. Se misca incet cu buzele aproape de urechea mea, cu obrazul langa obrazul meu. Mi-o imaginez peste mine in timp ce eu stau in fund (pe marginea patului?, pe scaun?, sprijinit cu spatele de perete?). In camera predomina culorile portocaliu si galben (poate si nuante de rosu?), iar totul e cufundat in semiintuneric. Umbrele parca s-au asezat direct peste noi. Nu stiu cum arata la fata, dar stiu ca are buzele putin deschise. Stiu ca are bratul stang dupa gatul meu. Stiu ca-mi place cum se misca. Stiu ca sunt absorbit in toata nebunia asta. Tot ce fac e sa simt si sa nu mai am reactii. Are spatele putin arcuit, ca o jumatate de "U". Senzatia asta ca e langa mine. Ca detine controlul. Ca ma domina putin. Se satisface miscandu-se ritmic deasupra mea in timp ce eu ma pierd din ce in ce mai mult in placere. Poate e mai prezenta decat mine, mai constienta. Cu mana stanga imi prinde ceafa. Cu degetele mainii stangi se joaca prin parul meu. Imi atinge nasul cu nasul ei. Zambeste. E obosita dar zambeste. Will this last forever? Buzele ne sunt aproape unele de altele. O mica distanta pana la un sarut ce nu are loc. Expira o data cu fiecare coborare. Daca te-as privi acum in ochi, am ramane legati, privindu-ne unul pe celalalt? Inlantuiti intr-o singura privire. Cine esti tu? Care acum cand scriu si imi imaginez imi ocupi fantezia. Tu, o fata fara chip, poate o fata compusa din mai multe fete dorite, vazute si imaginate. Cine esti tu, cea cu care acum in mintea mea fac dragoste? Iluzie? Imaginatie? Realitate? Precum tag-urile de la sfarsitul unei postari parul tau roscat, buzele tale intredeschise, miscare ta inceata si spatele tau aflat undeva intre nuantele de portocaliu si galben imi raman in minte ca niste repere. Si te misti... Si respiri... Incet... In urechile mele...

This entry was posted on vineri, iulie 30, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.