Author: No One
•joi, iulie 29, 2010
Ieri de dupa amiaza eram suparat si dezamagit de mine. Seara avem o noua energie (buna) si ganduri de schimbare. Dar intrebarea pe care mi-am pus-o la un moment dat era: "A cata schimbare pe care ti-ai propus-o e asta?". Pentru ca vantul care bate in panzele corabiei mele vine intotdeauna cu o promisiune. Una catre mine. Una in care imi zic ca de data asta voi duce drumul pana la capat. Asta e problema mea, pornesc in forta si undeva pe drum ma desumflu. Si iar letargie. Si iar inca o incercare. Si inca o promisiune. Si tot asa.

Stateam si ma bucuram uitandu-ma direct in sus la cer si ma gandeam ca trebuie sa mai incerc o data. Ce am de pierdut? Poate am numai de castigat. Si daca nu iese, mai incerc o data.

Prea vreau totul dintr-o data. Pasii mai mici ar fi mai nimeriti, si poate si putina perseverenta. Nu pot sa ma prostesc la nesfarsit. Si prostiile se platesc la un moment dat. Si cum zicea Rodriguez? Write, even if not in mood. Once you write, the mood will follow :)) Hihi cam asa ceva :P Deci ma gandesc la pasi mai mici si la inca o incercare. Trebuie sa schimbam ceva, trebuie sa punem pe undeva pe acolo rotitele in miscare. Suna destul de optimist? :)) Imi vine sa rad pentru ca suna mai degraba ca un soi de "optimist" murat asa :P Unul murat la bar probabil :P (ca idee, nu ca realitate)

Ma gandeam azi la dependenti. La asta ma gandesc cand imi propun sa schimb ceva in realitatea mea. Si ei isi propun, nu? Ca se vor lasa. Si apoi peste un timp auzi gheata cum zdrangane prin pahar, vezi mana lor cum tremura in timp ce-si duc tigara la gura, te uiti prin narile lor dilatate de cocaina. Ma simt si eu ca un dependent, care se lasa si se reapuca. Ciclul e la fel daca stai sa te gandesti.     

Si acum ma gandesc ca am scris cateva postari in toata aceasta perioada in care imi propuneam pe ascuns sa urc valul cu barcuta mea. Si nu simt ca am facut mare lucru dupa asta. Vad ca si aceasta postare poarta aceeasi promisiune muta.

Tine minte John: pasi mici, "scrie" chiar si cand nu ai mood si imi esti dator cu o schimbare.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on joi, iulie 29, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.