Author: No One
•sâmbătă, iulie 31, 2010
Te-ai uitat vreodata la mainile tale? Cum dai pagina. Cum te joci cu ascutitoarea. Daca te uiti cu atentie iti dai seama ca sunt interesante ca imagine. Cum se misca degetele. Din articulatii. Au o anumita senzualitate. Ceva ce nu gasesti la restul corpului tau. Cu ele manipulezi lumea si cu ele simti in acelasi timp. Ele dau notiunea de atingere, de placere, de dorinta. Oamenii nu-si vad mainile, cum nu-si vad nici chipul, dar acestea poarta povara de a fi la vedere si totusi neremarcate. Nu stim ce pot face mainile noastre. Priviti-va mainile cand cantati la pian, cand va jucati cu creionul, cand va plimbati cu degetele pe pielea voastra sau pe a altcuiva. Simti textura, te joci cu ceva in mana, desenezi cerculete pe o suprafata. E asa ciudat cand tii intre degete un obiect si iti dai seama ca il tii cu adevarat. Ca si cum ar fi o minune a ingineriei. E asa ciudat cand iti atingi pielea dupa ce ai facut un dus si iti dai seama ca inainte de asta nu simteai asta, nu aveai senzatia asta. Atingem fara sa simtim ce atingem. Apucam, manuim, aruncam fara sa ne dam seama ce am facut cu mainile noastre. Sunt un fel de cenusarese. Iti dai seama cat sunt de frumoase numai la 12 noaptea cand fug de la bal. Iti dai seama de ele numai daca indraznesti sa te uiti cu adevarat la ele. When you no longer take them for granted.

Te-ai uitat vreodata la mainile tale in lumina soarelui in timp ce incercai sa-l acoperi? Ti-ai dat seama de ele in timp ce iti atingeai buzele? Le-ai privit fascinat(a) in timp ce te jucai cu un pahar?

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on sâmbătă, iulie 31, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.