Author: No One
•miercuri, august 25, 2010
Dintre toate fetele pe care le-am placut, se pare ca numai pe Corina o visez :) Azi noapte* in vis am intalnit-o pe strada, imbracata intr-o rochie neagra, mulata pe corp, cu ochelari negri, probabil cu pantofi de aceeasi culoare. Cu parul ei blond scos in evidenta de acei ochelari negri negri. Cu, mi se parea, un pahar in mana, avand o atitudine de "don't mess with me" combinat cu "sunt al dracului, calc pe oricine am in fata". Sigura pe ea, puternica, "nu ma uit in stanga si in dreapta dupa proşti". Mi-a ramas in minte imaginea ei, parca scoasa din filme, undeva intre o vaduva si o amanta, la granita irealului si a fanteziei masculine.

Mai eram cu cineva. Am pornit prin oras impreuna, ea vorbind cu acea persoana (care in realitate o stie numai din vazute), eu simtandu-ma ca un pampalau pe langa ea. Nu vorbea cu mine, se uita in fata sau poate la acea persoana. La un moment dat nu stiu ce am facut, am ramas in urma putin sau poate m-am oprit, si cand mi-am ridicat privirea am vazut ca ma priveste. "Inca te mai plac pustiule, chiar daca nu ma uit la tine", asta zicea privirea ei, o privire aruncata pe furis cand nu eram atent. Cum m-am uitat in ochii ei (dandu-mi astfel seama ca ma priveste), cum si-a luat privirea de la mine si s-a uitat in alta parte. Ne-am continuat drumul, eu tacut, ea ignorandu-ma, si undeva pe parcusul lui m-am trezit.

* azi-noapte insemnand noaptea de 22-23 august    

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on miercuri, august 25, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.