Author: No One
•vineri, septembrie 03, 2010
Ma uitam la un documentar si cineva zicea acolo cam asa: Barbatii sunt obsedati de fizic. Femeile sunt obsedate de metafizic, de barbatul-fantoma, cel ce si l-au creat si care nu exista in realitate. Si concluziona ca o relatie de lunga durata intre barbatul obsedat de fizic si femeia obsedata de barbatul fantoma (ideal) nu e prea plauzibila.

Tin sa-i dau dreptate, in ideea ca o relatie, aia la care visam cu totii (sau cel putin astia dintre noi mai visatori), e greu de creat si de mentinut, nu numai din cauza diferentelor intre barbati si femei, intre oameni in general, ci si pentru ca in realitate trebuie sa depui un efort, efort care sa vina de la ambii parteneri, trebuie sa fii realist, trebuie sa ai rabdare, trebuie sa faci un compromis, trebuie sa treci peste propria prostie, trebuie multe chestii. Trebuie sa muncesti la relatia aia, nu sa te astepti de la ea sa fie relatia perfecta, ideala, sau cum crezi ca vrei sa fie. Nu va aparea el sau ea potrivit, si gata totul e rezolvat.

Si mai zicea ceva tipul acela: daca nu stii, nu esti in stare, sa iubesti, atunci degeaba exista o persoana potrivita pentru tine in lume. Persoana aia poate sa treaca pe langa tine iar tu nici sa nu fii in stare sa o iubesti, sa o apreciezi, sa te implici etc etc etc.

Ehh, sunt doar cateva idei venite asa la o vizionare de documentar.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, septembrie 03, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.