Author: No One
•joi, octombrie 07, 2010
Eu nu va pot scapa de demonii vostrii interiori si nici voi nu ma puteti scapa de ai mei.

Ne nastem in aceasta viata tocmai ca sa ducem acesta lupta pe cont propriu (ca suntem ajutati asta e alta treaba). E important sa fie asa.

Unele drumuri trebuie sa le facem singuri tocmai ca sa putem sa invatam cum trebuie, ca sa participam noi insine la crearea noastra. Eu cred ca ne nastem si trecem prin ceea ce trecem ca sa ne formam (putem sa zicem si "evoluam" daca vreti). Si o facem in trepte. Daca ai o scara de urcat, ma gandesc ca nu ai cum sa ocolesti anumite trepte, nu? Daca vrei sa ajungi acolo sus unde trebuie sa ajungi trebuie sa le parcurgi pe toate.

Care e scopul? Imi place aceasta intrebare :) Pare atat de omeneasca. As putea specula, da, dar ati facut vreodata ceva pur si simplu din instinct, fara sa stiti de ce il faceti? Ati avut vreodata credinta ca ceea ce faceti e un lucru bun pentru voi?

PS: inainte credeam ca trebuie sa intelegi totul, sa ai totul explicat, eram un Toma necredinciosul. Acum nu mai cred asta. Nu mai tin sa inteleg totul. Suntem prea jos pe scara ca sa stim si apoi sa intelegem totul.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on joi, octombrie 07, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.