Author: No One
•vineri, octombrie 15, 2010
Recunosc ca o femeie ma poate intimida. In cazul meu cel putin nu cred ca e ego masculin sau frica, eu asociez mai mult intimidarea cu nesiguranta mea. Adica.... daca nu pot ajunge la nivelul ei? sau daca nu pot face fata? sau daca are o parere prea buna despre mine la care nu pot ajunge? Chestii de astea. Intr-un fel am tendinta sa imi placa femeile care au potentialul de a ma intimida :)) Weird, huh? :P Nu-mi plac femeile supuse, printesele... in zona asta. Caut putin toughness acolo. Barbatii sunt intimidati de unele femei pentru ca suntem invatati ca barbatul este cel ce domina, cel ce are initiativa, cel ce stie bla bla bla. Este o chestie psihologica asta cand totul se ia by default.

Si ce daca e mai citita, mai invatata, mai experimentata, mai desteapta, mai cu coaie? Ce daca vrea sa lucreze pe un santier sau vrea sa ii ameteasca pe masculii aia? Ce daca e lesbiana si ne uraste de moarte? Ok, ma poate intimida, imi poate crea nesigurante, dar nu e problema ei. Tin minte un schimb de replici cu unu care se plangea ca, vaiiii, femeile si-au pierdut feminitatea odata cu "revolutia" asta. Ce stupid. De parca sunt numai 2 femei pe globul asta si astea au devenit zidari. Ce grijuliu era, aparatorul feminitatii femeilor. Eu cred in egalitate de sanse, cu tot cu bune si cu rele. Nu-mi plac ideile astea de sex superior (ma ref si la barbati si la femei aici). Al cui creier e mai mare, cine are mai multi hormoni, cati bani castigi. Ahhh, si detest expresia "razboiul sexelor" :) Ce razboi, tata? Daca era razboi traiam pe planete diferite :)

Ahhh, iar m-am pornit :P Da.... Daca e intimidat, problema tine de tip. Poti sa nu mai fii, poti sa fii dar sa iti dai seama ca asta nu ar trebui sa-ti efecteze judecata sau cum o privesti, poti sa o accepti ca facand parte din tine. Esti barbat cand nu-ti mai lasi fricile sa-ti acapareze mintea, nu cand stii sa freci un motor.

Cand ma gandeam sa scriu despre intimidare si nesigurante, mi-am adus aminte de blogul unei persoane cu care am vorbit. Vorbea de The Man, barbatul Joker, barbatul Batman, barbatul Freakazoid (adica tipologii care o atrag sau nu), The Woman, what the woman wants, what the man wants (danger and the woman adica, din cate mai tin minte). M-a intimidat. Pe de o parte vedeam (cat puteam) femeia interesanta care era (cu bune si cu rele) si pe de alta parte citeam blogul. N-am putut sa-i explic de ce ma simt nesigur atunci cand m-a intrebat.

E de dorit sa nu fi intimidat, dar in realitate poti fi. Poti sa fi cel mai deschis la minte si tot sa te intimideze o femeie. Eu sincer prefer sa fiu intimidat si sa traiesc cu asta (daca pot) decat sa cunosc femei care sunt sterse si neinteresante. Nu sunt genul acela de tip.

Si ca sa nu mai fiu asa serios, am sa zic ca am baut in timpul asta (cat am scris) iaurt dietetic de la Natura :)) (asta o sa mi se puna pe fund, sunt sigur :P)

Later Edit: printre persoanele (femei) cu care am discutat pe net, tin minte ca una mi-a zis ca a facut strip-tease (ca meserie) si o alta mi-a zis ca-i plac masinile, mai ales in sensul sa lucreze la ele. Zic asta pentru ca la ambele am avut senzatia aia ca se asteptau sa le judec. Si eu eram in mintea mea: "so... ?" :)) C'mon, nu judec la nivelul asta. Acum daca imi ziceau ca le place sa traga cocaina pe nas sau sa-si injecteze ceva (am ceva cu dependentele), poate eram cu o spranceana pe sus :P

On the other hand, m-am cam speriat cand cineva mi-a zis ca intre mine si ea exista o legatura sufleteasca, intr-un fel spiritual (e o persoana pe care o stiu in realitate). Tot ce am incercat a fost sa o ajut sa treaca peste un moment, in stilul meu asta intim de a fi, si cred ca de aici a ajuns la ideea asta.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, octombrie 15, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.