Author: No One
•sâmbătă, octombrie 09, 2010
Ei bine, stiti starea? Acum sunt pornit :) Cuvantul cel mai potrivit sa-mi descrie starea caci nu e chiar suparare, ci mai mult enervare cu ceva rautate in ea.

Ma gandeam la defectele mele (sau chichite, pitici, tampenii, prostii, cum vreti sa le ziceti), si cand le intorc pe toate partile ma ia. Ma pornesc in interiorul meu. As fi scris cateva, cand eram pe la cumparaturi azi si le rumegam asa in mintea mea. Dar drumul a fost mai lung asa ca pana la urma m-am razgandit. Ehh daca gandesc mult, ce sa-i fac? :) In and out dintr-o stare.

Dar CV-ul asta cu ele pare asa lung cateodata. Luuuuung, lung, lung. Parca nu se mai termina. Si cand ma gandesc asa se creeaza o stare specifica, nu stiu cum sa o descriu. I hate it. Defectele, cv-ul asta, starea asta care mi-o creeaza. Dar stiu ca trece. Toate trec la un moment dat. Doar trebuie sa astept.

Acum sunt la limita. Le-as zice, nu le-as zice. Daca sunt obositor si cer prea multa atentie? Daca ma plang prea mult? Daca de fapt soarele se invarte in jurul pamantului? Daca puncte puncte puncte. Prea multi "daca". Tot timpul sunt prea multi.

Am tendinta sa fiu "bantuit" de felul meu. Zbuciumat cum imi zice cineva. Asa sunt eu. Si nu vreau sa ingrijorez pe nimeni cu asta, caci uneori se pare ca o fac.

Dar ca sa sting putin postarea asta o sa pun o melodie care-mi place. "When this artists became United". Nu e titlul, ci e un vers (care-mi place) si e vorba de actorii ce au creat United Artists (studio de film creat in ideea ca actorii ce l-au creat sa aiba mai mult control asupra muncii lor, pentru ca la vremea aia, dar si mai incolo, studiourile faceau legea). Imi place clipul. Imi da senzatia aia de "a fost odata".ta hand om dig cititorule

This entry was posted on sâmbătă, octombrie 09, 2010 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.