Author: No One
•duminică, decembrie 26, 2010
Stau si ma gandesc acum ca am un stil cateodata de a zice unele lucruri despre mine fara a folosi cuvintele cu pricina. Nu vorbesc aici de melodii, imagini sau altceva, ci despre faptul ca o iau asa pe ocolite cu alte cuvinte, fara sa folosesc exact cuvantul/cuvintele care ar face foarte clar raspunsul. Sunt un mic teaser cateodata. Nu o fac cu rautate, doar imi place sa dau raspunsuri asa indirecte. Acum, in momentul asta, nu stiu raspunsul la de ce fac asta. Nu, nu o iau pe ocolite :)) chiar nu stiu.

Am un tic cu "nu stiu" :P Dau destul de des raspunsul asta. Poate asta spune cumva cum e in mintea mea un raspuns.

O alta explicatie ar fi ca, cumva, unele chestii nu-mi prea vine sa le zic pe sleau. Am o mica bariera cand e vorba sa dau detalii despre mine. Nu ma percep ca fiind un tip misterios, si nici nu am crezut, pana azi se pare (cand scriu asta), ca pot fi o persoana care sa nu fie directa.

Chestiile sunt amestecate in zona asta. De exemplu nu-mi place insistenta dar cateodata imi doresc ca unele persoane sa fie insistente cu mine. Dar daca sunt prea insistente ma incapatanez sa nu raspund, daca nu sunt uneori imi doresc sa fie. V-am spus mai demult ca-mi place sa controlez situatia in care ma aflu. Imi place sa ma simt pe teren sigur. De asta cred ca tin la intimitatea mea. Dar daca nu sunt atent toate astea pot sa indeparteze oamenii de langa mine. Tot ce am zis in paragraful asta intra in zona aia "vreau dar nu vreau si nu sunt sigur ce vreau de fapt". Ma intreb cat de dificil par pentru altii.

Si cateodata sunt un teaser pentru ca la un anumit nivel in mintea mea sunt mai jucaus. Ok dar la alt nivel sunt un serios. Iar ma gandesc acum, oare unul din motive e pentru ca imi place ideea de a nu avea de ce sa fiu apucat? Din nou, nu ma percep ca fiind o persoana alunecoasa.

O chestie de exemplu e ca nu-mi place sa fiu avut la mana. E o chestie care am simtit-o de mic. Asta se pare ca se leaga foarte bine de incapatanare. Apropo de control, nu-mi place sa fiu controlat. Oare insistatul e un mod de control? E posibil ca eu sa-l percep asa.

Ma mira cat de multe lucruri se pare ca sunt influentate (si) de parintii mei (mai ales de taica-miu). Si cum am mai zis, mi se pare interesant cum toate astea se leaga si se influenteaza reciproc. Practic pot sa pornesc de la o chestie, cum am inceput in aceasta postare, si pot sa merg asa din punct in punct printre mai multe chestii (uneori trecand din nou prin unele) creand o adevarata "retea" (eu o vad cateodata ca o panza de paianjen).

Chestia cu "reteaua" e ca nu pornesti de la un punct de inceput (ideea de inceput e un punct undeva acolo in interior) si nici nu ai un sfarsit (poti sa o tii asa cat vrei). Chestia cu mine e ca nu pot ramane strict pe o singura idee pana la capat :P

PS: inca o idee - sunt mai jucaus sau mai serios de exemplu si in functie de persoana. Nu la toti reactionez la fel.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on duminică, decembrie 26, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.