Author: No One
•vineri, decembrie 03, 2010
Sunt atras (nu neaparat sexual, poate sa fie doar ca interes) de femei trecute prin multe, cu issues, tough (cu personalitate puternica si activa), complicate, care ma fac confuz (ciudat, ptr ca asta ma si enerveaza), care nu sunt unidimensionale, care ma pot pune jos dintr-o singura lovitura, care sunt destepte si citite, care au o multa experienta (si sexuala si de viata), care au potentialul sa ma intimideze (ptr ca sunt destepte, stiu mai multe, multe mai multe si pentru ca au o sexualitate destul/extrem de pregnanta si puternica), care sunt foarte sensibile si vulnerabile inside (nu degeaba au ajuns tough in the first place).

So... ma atrag, mi-e teama, I try to stay away (ceva din mine imi zice ca intr-o zi, daca nu sunt atent si ma joc cu focul, una imi va da o bucata de nu voi mai stii de mine) dar tot ma intorc la genul asta de femeie (asta daca e un gen). Poate sunt masochist, poate o caut cu lumanarea, poate asa trebuie sa fie, poate caut eu unde nu trebuie (vede-ti lungul nasului baiete).

Dar stiti de ce ma atrag? Pentru ca vad (or so I like to think, poate ma pacalesc pana la urma) persoana buna, vulnerabila si contorsionata care e acolo in interior.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, decembrie 03, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.