Author: No One
•duminică, decembrie 19, 2010
Oamenii cu care am eu lucruri in comun, oricat de diferiti sunt de mine, sunt cei care au trait sau care traiesc lucruri, stari sau vieti asemanatoare cu mine. Daca inteleg pe cineva asta e pentru ca si eu am trecut sau trec prin ceva asemanator. Asta inseamna oare ca rezonam cu oamenii in care ne gasim pe noi?

Viata e incertitudine. Nu stii unde vei fi si ce vei face in viitor. Nu stii daca va fi bine sau rau. Nu stii daca va fi acolo macar putin din ce vrei tu. La un anumit nivel traiesti doar cu speranta tocmai pentru ca nu esti sigur. Poti face tot ceea ce-ti sta in puteri iar apoi sa accepti ce va veni, poti doar sa crezi ca va fi bine si sa nu-ti mai faci griji. You can let it go tocmai pentru ca nu poti sa controlezi situatia.

Probabil am mai zis asta. Anul trecut am vorbit cu un tip si el m-a intrebat ce vreau de la viata. I-am zis ca vreau sa fiu fericit. A ras de mine si a zis ca am o viata banala (ceea ce e adevarat). Dar nu a inteles. Pot sa am orice, bani, putere, prieteni, femei, celebritate, dar daca nu sunt fericit ele sunt inutile. Ce e fericirea? Cand o ai? Eu zic ca o ai cand esti multumit cu viata ta oricum ar fi ea. Esti fericit cand faci ceea ce iti place cu adevarat. Esti fericit cand tu ti-ai gasit locul in lumea asta si stii cine esti. Cum adica stii cine esti? Toti putem zice ca ne cunoastem, dar putini putem zice ca ne acceptam. Stii cine esti cand esti multumit cu cine esti, cand iti dai seama ca altfel nu ai vrea sa fii. Stii cine esti cand accepti ca asa cum esti este cel mai bine pentru tine.

Eu, desi mai am (mult?) de lucrat la mine, sunt multumit cu cine sunt. Da imi doresc unele lucruri pe care nu le am si le vad la altii, dar nu as vrea sa fiu un altul. Sunt cine sunt, de ce sa nu pornesc de la asta?

Poate fericirea nu ar trebui sa fie scopul ci rezultatul. Poate tu ar trebui sa fii multumita intai si intai. Cu cine esti. Cu viata pe care vrei sa o duci. Ai tot timpul sansa sa modifici ceva ce nu merge.

Si eu ma intreb daca o sa fiu sau nu fericit. Daca o sa iau deciziile bune si daca o sa fiu multumit. Nu stiu ce viata voi avea. Nu am ceva concret in minte. Nu am ca scop casatoria sau copii. Daca va fi va fi, daca nu, nu. Nu tin sa am copii, nu tin sa fiu cu cineva legat prin acte la primarie. Am in minte acum o meserie dar nu sunt genul carierist, vreau doar sa am o viata in care sa am un confort cel putin normal, daca va fi mai mult va fi, daca nu, nu. Atata vreme cat viata mea, oricum va fi ea, va fi una cu care sa fiu multumit atunci probabil ca voi fi si eu fericit.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on duminică, decembrie 19, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.