Author: No One
•joi, decembrie 02, 2010
E liniste in camera asta. El statea cu barbia pe genunchiul ei si se juca cu mana pe interiorul coapsei. Incet, incet, avansand tot mai mult inainte, intre picioarele ei.

- Te inteapa barba mea? zise el chicotind, cu ochii ca a unui catelus pierdut in linistea aceea.

Ea doar il privi si nu zise nimic. Degetele lui ii atinsera sexul. Isi lasa capul pe o parte pe genunchiul ei, zambind, cufundat in mici ganduri. Continua sa se joace cu degetul mijlociu pe clitorisul ei, facand mici cercuri, uitandu-se la sexul ei cu ochi pierduti. Dupa un timp isi introduse degetul in ea si se juca intr-un dute-vino lenes si superficial.

Ea ii privi parul si incepu sa-l mangaie pe cap, ajungand, cu fiecare atingere, sa-si treaca mana prin parul lui. Il placea si-l privea cu drag, poate protectoare intr-un fel. Cuprinsa in excitare, linistea aceasta o intrista si o facea sa se simta bine in acelasi timp. Se uita afara pe geam. Totul era aproape alb.

- Ninge, zise linistita si tandra, poate catre catre el, poate catre ea, poate catre nimeni de fapt.

Isi indrepta si el privirea catre geamul mare ce lumina dormitorul. Ninge, intradevar.

E liniste in camera asta unde o femeie sta pe marginea patului si un barbat sta la picioarele ei cu obrazul lipit de genunchiul ei, privind afara.

This entry was posted on joi, decembrie 02, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.