Author: No One
•marți, decembrie 21, 2010
Uneori unii oameni prin ceea ce fac iti iau din energie. Orice ai face, orice ai zice ei prind radacini in starea lor si te golesc si pe tine. Dar nu e numai de la ei, e si de la tine, pentru ca tu esti atras asa cum este atrasa o insecta de un bec. Vrei sa faci ceva si cu cat intri mai mult cu atat te consumi mai mult. Cand esti din afara vezi ce e inauntru si iti dai mai bine seama ce se intampla cu acea persoana. Dar uneori cu unele persoane trebuie sa te opresti, pentru ca risti si tu sa cazi dupa ele.

E greu sa stii cand sa ajuti si cand nu  Pe cine sa ajuti si pe cine nu. Nu toate incercarile sunt menite, din pacate, sa le faci. E aiurea cand vezi ce vezi si nu stii cum ar trebui sa reactionezi. E bine sa te implici? Sau nu? Daca o faci oare nu o faci cumva din sentimentul ca vrei prea mult sa fii "bun"? Sa nu o faci atunci, cand ai putea sa o faci?

Sa zicem ca ma "revolta" cand vad (poate subiectiv) situatii cel putin asemanatoare cu ale mele. Ma "revolta" cand simt incapatanare, cand stiu, fiind si eu unul incapatanat, ca asta doar te tine intr-un loc (confortabil in masochismul lui) si te face sa-ti deplangi soarta in continuare. Ma "revolta" cand ma prinde uneori nevoia de a face mai bine, de a spune mai multe si nu stiu daca si ce sa fac.

Stiu ca si eu fac asta si tocmai de asta imi dau seama de situatie. E o zona asa tampita cand stii si totusi... nu vrei sa faci nimic. Ai senzatia ca vrei dar de fapt nu vrei. Ramai pe loc, uitandu-te la drobul acela de sare intrebandu-te "va cadea? nu va cadea?".

Frica. Asta se afla la baza oricarei chestii proaste/negative/nasoale cum vreti voi, din viata noastra. Frica. Facem ce facem din frica. Putem sa gasim mii si mii de justificari, dar totul se reduce la frica/teama. Si eu sunt un fricos asa cum sunteti si voi.

Ma revolta ca nu e mai bine si ca nu facem sa ne fie mai bine.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on marți, decembrie 21, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.