Author: No One
•marți, martie 15, 2011
Daca vrei sa primesti trebuie sa mai lasi de la tine. Nu primesti daca te astepti sa ti se cuvina. Traim intr-o lume in care reciprocitatea conteaza.

Mie de exemplu mi-e greu sa las cateodata de la mine si tot astept sa lase altul de la el. Asta e unul din dezavantajele incapatanarii. Dar nu incerc sa-mi gasesc scuze in asta.

Deja vorbesc pe doua carari :)) Ideea primului paragraf e ca daca vrei sa lasi oamenii sa vina la tine, sa vrea sa stea langa tine, trebuie sa le faci putin spatiu in curtea ta si nu sa-i sperii cu cainele. Lasi de la tine. In sensul asta. Daca ii alungi iti gasesti doar scuze ca nu te plac. Efortul trebuie sa vina si de la tine. Si ca regula generala, you don't shit pe ajutorul pe care il primesti. Fie ca e o vorba, o fapta, un gand, orice, omul care ti l-a dat poate a avut un moment in care te-a inteles, un mic moment de "slabiciune" in care a ajuns sa zica ceva, sa reactioneze cumva. Asta nu inseamna ca e your bestfriend sau ca veti fi prieteni forever and ever, ci doar ca la un moment dat cineva s-a "conectat" la tine.

Al doilea paragraf a venit de la gruparea asta "sa lasi de la tine" si nu are neaparat legatura cu restul, cu ce vroiam sa zic. Sunt niste chestii de zis aici, dar daca le amestec diluez postarea asa cum o fac de obicei. E timp destul sa tot scriu.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on marți, martie 15, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.