Author: No One
•miercuri, martie 02, 2011
"Barbatii sunt niste fiinte naspa" (Tolstoi, nu are legatura cu postarea ta sau cu ce ai spus, dar mi-a sarit in ochi titlul si citatul). Suntem naspa si nu suntem. Asa cum si femeile sunt naspa si nu sunt. Depinde de persoana si de situatie.

Daca barbatii sunt naspa atunci why bother with them? Daca femeile sunt naspa atunci, din nou, why bother with them? Stiti cu totii ca pana la urma tot vă va cadea cu tronc cineva. We are made this way.

Nu-mi plac chestiile astea cand cineva afiseaza o atitudine superioara aratand greselile sau defectele celuilalt. De parca cel in cauza nu face greseli sau nu are defecte. Sau sa ne batem pe langa ideea "cine e mai putin naspa ala e mai bun"? In cazul sexelor, si nu numai, e o lupta apriga sa se demonstreze cine e cel mai cel. Toti scot ce au mai bun de la naftalina si arata lumii dovezile, "vezi? vezi? in your face motherfucker". Pentru ca la asta cred ca se reduce, la acest "motherfucker", cum sa demonstrezi ca e naspa cel care ti-a "futut" viata, iluziile, credintele si alte mici si mici lucruri subiective. Si daca generalizam odata cu asta e si mai bine. Pai, de ce sa nu tragem noi concluzii numai din ceea ce am vazut, sau auzit, sau si mai rau, credem, si sa zicem "stiu io domne"?

Da, astazi e Rant Day. 2 martie :))) Nu-i nimic, trece cu un un somn bun :P Tin din nou sa zic ca nu are legatura cu postarea in cauza (si nici cu persoana). Simt nevoia sa subliniez asta.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on miercuri, martie 02, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.