Author: No One
•luni, martie 21, 2011
E o scena in (500) Days of Summer in care Summer ii zice lui Tom ca ea e Sid, lasand sa se inteleaga ca el e Nancy. Daca nu stiti, adevaratul Sid (Vicious) era basistul formatiei Sex Pistols si, desi nu se stie exact ce s-a intamplat cu adevarat (el a zis ca s-a trezit a doua zi si ca ea era moarta), se considera ca el a omorat-o pe Nancy (aveau o relatie tumultoasa). La cateva luni de la moartea ei a murit si el (sau s-a sinucis) de la o supradoza cu heroina.

Clipul de mai jos e cu Joseph Gordon-Levitt (Tom) care o joaca pe Nancy si cu Zooey Deschanel (Summer) care il joaca pe Sid. Practic e preluata ideea din film si transformata intr-o scena, oglindind putin si scena respectiva din film. Clipul e scris si regizat de acelasi regizor care a facut si filmul, adica Marc Webb.

Mie mi-a placut foarte mult scena :) Sper sa va placa si voua.


Later Edit: :) avem aceleasi picioare. De fapt aveam aceeasi constitutie. Ma refer la Joseph :P. Numai ca el e mai atletic, iar eu nu am gatul lung si umerii ingusti cum ii are el.

Inca doua poze ("meme" cum le zic pe net) cu referire la (500) Days of Summer



ta hand om dig cititorule

This entry was posted on luni, martie 21, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.