Author: No One
•vineri, aprilie 01, 2011
Mi-a placut filmul asta :) In mare e vorba despre iubire si relatii. Asta zice totul :)) Acum stiti la ce categorie sa-l cautati :P Nu e cel mai bun film de gen dar merge intr-o seara... asa... din orice zi din saptamana... cand aveti chef.

Ăhhh... am sa scriu despre doua faze din film care mie mi-au placut (sa zicem). Personajul lui Greg Kinnear este un tip care crede in dragoste, dar e cam orb la ce se intampla in jurul sau, nu nepasator as zice, ci mai degraba nu vede cu adevarat cine e persoana din fata sa. Asa ca prima nevasta (cred) il lasa pentru ca se cupleaza cu o tipa (el nu si-a dat seama, desi prietenul sau de la masa si-a dat seama). Pe a doua o considera o tipa de treaba (era... cumva), dar era, inainte sa se casatoreasca cu el, intr-o relatie cu unul casatorit, asa ca dupa casatorie... se cupleaza cu ala (care intre timp si-a lasat nevasta). Tipa asta discuta intr-o secventa cu amantul (tipul casatorit) si acesta ii zice ca ea nu se potriveste cu el, cu cel cu care vrea sa se casatoreasca, pentru ca nu au aceeasi personalitate, pentru ca ei doi sunt rai si temperamentali si pentru ca ea, ca si el, e genul care ii distruge pe cei buni/draguti. Ea vroia sa se casatoreasca cu el pentru ca o facea sa simta ca e buna, dar nu-l iubea, vroia doar aparenta asta (ptr ea mai ales) de persoana buna. Cum am zis tipul credea in dragoste, ea credea ca dragostea este un truc facut de natura pentru a aduce copii pe lume :) Toata faza m-a intreresant mai ales pentru ca din cand in cand the nice ones se lovesc de the not so nice ones (nu neaparat rai in adevaratul sens al cuvantului) si in functie de situatie the nice ones o iau pe cocoasa :) (cum zice in film "You're going to tear this guy apart")

Pana la urma tipul, dupa doua casatorii, isi gaseste perechea (ca-n filmele americane :P). Tin minte ca discuta cu prietenul sau si ii zicea ca nu stie ce sa mai faca, ca nu mai vrea sa sara asa cu ochii inchisi. La care celalalt ii zice sa sara in continuare, dar sa o faca cu ochii deschisi :)

A doua faza e intr-un cuplu mai tanar in care ea se duce la o ghicitoare si afla ca el va muri (ceea ce se va si intampla mai incolo), dar totusi alege sa se casatoreasca cu el si sa faca un copil. Mi-a placut ideea asta. Putea sa fuga, dar in schimb a ales sa ramana pentru ca si-a dat seama ca e jumatatea ei si ca decat deloc mai bine putinul ala in care puteau fi impreuna.

Detalii mai detalioase pe imdb si wiki, iar trailerul mai jos (in stil pur american trailerul e transformat in comedie romantica, ceea ce nu e cazul aici; e mai usor filmul intradevar dar totusi nu e chiar comedie)


ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, aprilie 01, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.