Author: No One
•luni, aprilie 11, 2011
Iar dorm si mananc aiurea. Si ma gandesc acum, daca vreau sa schimb, sa modific ceva, n-ar trebui sa incep cu aceste lucruri mici? Nu cer cine stie ce efort, sunt chiar in curtea mea asa ca depind exclusiv de mine, si sunt practic ca un teren de practica pentru lucrurile mai mari. Sau sa zic altfel, daca vreau mai mult n-ar trebui sa incep cu chestiile mai mici? Sa creez o baza si o ordine de la care sa pornesc? Ma gandesc ca daca faci o ordine in chestiile astea mici atunci cu timpul vei face o ordine si in chestiile mai mari din viata ta. Ca in toate, incepi de jos si de la lucrurile pe care le poti modifica cel mai usor. Si astfel te inveti, te obisnuiesti, te modifici... pornesti de la ceva.

Nu vreau sa mai fac o noua postare pentru ce vreau sa zic, asa ca profit de ocazie si scriu aici. Spalam vasele astazi si ma gandeam ca am invatat sa-mi spal farfuriile dupa ce mananc tocmai pentru ca m-am saturat sa spal toate vasele care erau puse acolo de taica-miu, poate poate le spala cineva. Ma prindea si cu motivul ca nu mi le spalam pe ale mele. Asa ca mi-am zic "Ia sa mi le spal pe ale mele imediat dupa ce mananc si astfel sa nu-i mai dau motive cu care sa-mi faca observatie. Le spal pe ale mele si e treaba lui ce face cu ale lui". Ideea e ca e bine sa-ti faci treaba (eventual sa o faci si bine) si astfel sa nu mai dai nimanui motive de repros. Asa cum e taica-miu sunt si alti oameni, care abia asteapta sa te prinda cu ceva, sa gasesca acolo un motiv sa iti faca observatie sau sa se folosesca de tine. Daca iti faci treaba le inchizi gura si nici nu mai esti prins la inghesuiala.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on luni, aprilie 11, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.