Author: No One
•marți, mai 31, 2011
Scriam un comentariu si mi-a trecut prin minte ca de fapt in societatea in care traim avem parte de cultul femeii. Poate la un nivel sexual dar poate si la mai mult de atat. In schimb cultul barbatului nu exista. Nici chiar printre femei. Pozele de exemplu. Vezi poze cu femei si la femei si la barbati. Poze cu barbati mai putin si in general la femei.

Este ok ca femeie sa iti placa o femeie, lucru acceptat si de barbati si de femei, dar nu e ok ca barbat sa iti placa un barbat, lucru evitat de majoritatea barbatiilor. Acum nu stiu daca pe scala Kinsey procentele sunt asemanatoare si la barbati si la femei. Din afara pare ca barbatii sunt mai apropiati de heterosexualitate pe cand femeile sunt mai apropiate de bisexualitate. Dar poate realitatea (aia de dupa perdele) e altfel (la barbati ma refer).

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on marți, mai 31, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.