Author: No One
•marți, mai 10, 2011
As uita de tine si as fugi in lume. Printre copaci si frunze. Undeva departe unde sa nu fiu vazut, undeva strain unde se vorbeste doar prin semne.

As uita cheia in contact si as merge pe acel drum. Pana nu vor mai fi secunde. Pana flacara ma va ajunge din urma.

As uita usa deshisa in timp ce stau si ma uit de pe veranda. La copii care inca zambesc si la oameni care inca iubesc. Poate as zambi stiind ceea ce stiu. Poate mi-ar parea rau.

As face cea mai buna pizza dn lume. Intr-un mod dulce si subiectiv. Bucati taiate cu cutitul, cu urme de cascaval pe el. Vrei si tu? Nu prea mai avem prea mult timp.

As scrie un roman despre o zi. O zi cu soare si cu posibilitati nelimitate. Tu poti sa faci tot ceea ce iti doresti. Alege cu grija, caci nu vei mai avea o alta sansa.

As face dragoste pentru prima si ultima oara. Toata ziua, in fiecare secunda, cu fiecare respiratie. Ti-as asculta povestea in scurtele momente de dupa si ti-as povesti fantezii la o tigara pe jumatate consumata. Vreau sa traiesc ultima mea zi cu tine, fiinta necunoscuta, langa un suflet si langa un trup.

As uita de mine si mi-as crea o alta viata. Printre cuvinte si priviri. Undeva departe unde nu ma stie nimeni, undeva necunoscut unde se vorbeste doar prin semne.

This entry was posted on marți, mai 10, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.