Author: No One
•sâmbătă, iunie 18, 2011
Cred ca singurul fel de mancare pe care l-as manca si cand as fi plin ar fi... pizza :)) Mda, sunt inca un copil :P Dar e o chestie, pentru ca de obicei nu mananc de pofta. Ma refer la mancare, nu la dulciuri si alte prostii :))

Si eram asa aseara in dormitor si ma gandeam la bucatile alea de pizza pe care le mai aveam. Bineinteles ca nu m-am abtinut sa nu mananc. Si cand am mancat ultima bucata mi-a venit in minte ca de asta mananca unii oameni asa de mult cand sunt tristi ori depresivi. Gustul ala bun (de mancare, oricare ar fi ea) chiar iti ia minte de la ce te gandesti. Si apoi ajungi sa mananci tot timpul pentru ca asta e mecanismul ca sa nu te mai gandesti.

Am crezut ca sunt in stare sa vorbesc despre mine. Ma refer la chestii mai personale, catre o persoana (nu ma refer la o persoana anume). Dar nu cred ca sunt in stare. Facusem cu cineva un deal mai demult si m-a "lovit" ca nu pot sa ma deschid, ca nu sunt in stare sa zic despre mine, asa, fara sa ezit. Dorinta este acolo, dar nu sunt in stare. Si mi-as dori sa fiu in stare. [am un scurt moment de deja-vu, parca am mai scris asta :P]

Stateam azi-noapte in pat si mi-as fi dorit sa pot vorbi cu cineva. In dormitor nu am nici calculator, nici televizor, si acum nu am nici o carte de citit. Asa ca stateam. Si imi imaginam: "Ce ar fi daca m-ar suna cineva. Naahhh :)) Dar daca e o greseala? Daca suna cineva si zice ca sunt altcineva si asa ne luam la o discutie? :))". Stiam ca nu e posibil. Ii "ziceam" in gluma lui Dumnezeu sa faca o minune. "Ia sa vad si eu o minune acum :)) Da-ma pe spate :P". Cand iti doresti ceva, niiciodata nu se intampla atunci. Se pare ca si Dumnezeu are parte de birocratia sa :)) Chiar imi ziceam ca "uite, imi pun dorinta acum si se va intampla peste o saptamana, o luna, un an" :))

E placut cand te simti linistit, cand te cuprinde linistea, dupa ce inainte erai cuprins de anxietate. Ca sa o particularizez la mine e teama sa nu-mi ia inima razna. Ma sperie asta. Asa ca e intotdeauna placut cand ma simt bine dupa. Cand scap de griji si de incordare. Ideea e ca incepusem sa ma simt bine, era racoare, era liniste si intuneric, stateam in pat si ma uitam pe geam sau incercam sa dorm si tocmai in linistea asta placuta imi dau seama cat de gol e patul. E mare patul, pot sa stea in el trei ca mine, asa ca simt spatiul. Trebuie sa intelegeti ca la baza dorintei de a fi cineva langa tine nu e nici sexul, nici vorba, ci e prezenta. Cel putin asta ma loveste pe mine cel mai puternic, mai mult decat a face sex sau mai mult decat a vorbi cu cineva. E corpul tau langa alt corp, e atingerea sau senzatia de piele pe piele, e senzatia aia de bine care porneste de la asta. Vreau sa zic ca e ceva foarte simplu, mai simplu decat sexul sau iubirea. E placerea de a fi langa cineva de care iti place si cu care te simti bine. Dar cred ca in mintea mea are si o nota sexuala :P, adica nu e ceva pur platonic.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on sâmbătă, iunie 18, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.