Author: No One
•vineri, iulie 22, 2011
Ce ai alege, sa ai numai o singura persoana in viata ta, dar ea sa fie acea persoană, persoana cu care poti sa traiesti o viata intreaga, sau sa-ti traiesti viata cunoscand oameni si oameni, intr-un rollercoaster al experientelor si descoperirilor?

Sa zicem ca nu le poti avea pe amandoua.

In mare aceasta intrebare mi-o pun mie, dar, daca vreti, puteti raspunde si voi. As fi curios sa vad cum priviti lucrurile. Pentru mine aceasta intrebare o voi lasa fara raspuns aici, desi la sfarsitul zilei cred ca stiu ce as alege. Dar, orice as alege stiu ca imi voi dori si cealalta alegere. De aici si intrebarea :)

Later Edit: "Parcă era vorba că, atunci când iubim, îi iubim pe oameni pentru ceea ce sunt nu pentru ce-am vrea noi să fie." Imi place postarea asta (Controverse...) si sper sa va placa si voua :) Ma gandeam unde sa o pun sa o cititi, si cum se leaga cumva de ce s-a scris prin comentarii aici, cred ca locul linkului e aici. Asadar, in lipsa de cuvinte, va zic din nou sa o cititi :P

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, iulie 22, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.