Author: No One
•luni, august 01, 2011
Nu e greu sa scrii fantezii. Eu zic ca nu :) Ma pricep, zic eu :P, cumva, dar nu o sa zic ca e ceva foarte greu. Tot ce-ti trebuie ca tip daca scrii asta pe net/mess e sa ai imaginatie si sa te pui cumva in pielea ei. Treaba o faci numai pe jumatate tu ca sa zic asa :)) Adica... o zic altfel, din putinul pe care-l stiu imi dau seama ca fara "aprobarea" ei nu merge nimic inainte, orice ai face :D Fetele detin mai mult controlul decat se crede. Si ele pot da directia. Poate nu pe fata, dar daca ea e receptorul directia se va indrepta in functie de ea. Asa si intr-o fantezie/poveste scrisa, daca ea e suficient de deschisa si daca savureaza cu imaginatia ei ceea ce ai scris tu atunci va iesi bine :P Depinde de ea, nu numai de tine. De aceea nu pot sa zic ca vai doamne ce ma pricep, sunt un geniu :)) Daca ea adoarme nu am facut nimic :)) Intr-o fantezie buna tu doar pui cuvintele "pe foaie" si ea le da viata :) Cred ca in pat ar trebui sa fie la fel.

Ma gandeam aseara sa dau un exemplu ce inseamna imaginatie si sa te pui in locul ei. Sa zicem ca ea poarta o fusta stramta si scurta. Ce ai face? Poate esti mai direct si mai indraznet si iti pui mainile pe fundul ei (voi stand fata in fata) si il strangi puternic, cu dorinta. Unei femei ii place sa vada ca e dorita, chiar si putin mai "vulgar" (cu ghilimele). Fusta asta, dupa mine, asta cere :)) Dar daca fusta/rochia e larga, chiar si mai lunga? Atunci esti mai jucaus, pornesti cu mana de jos de pe picior. O treci pe exteriorul piciorului pe sub rochie. Imi place ideea asta de a nu-ti vedea mana si ce e sub rochie. Sa simti cu varful degetelor pielea ei, linia piciorului ei. Incet, incet. Acum mi-a venit in minte ca ar tb sa te uiti in ochii ei in timp ce te ridici ducandu-ti mana din ce in ce mai sus. E misto, in mintea mea cel putin, sa fiu privit de sus de ea. Apropo de dominare... genul acesta imi place, o dominare in joaca, in care ambii stiu ca o fac de placere. Deci stiu cumva de ce lor le place sa fie dominate. Uite asa ma pun in pielea lor. E bine sa scrii ce ti-ar place si tie sa vezi, si e bine sa iti vina idei pe loc nu sa le faci standard dinainte. E bine si sa stii ca nu iti merge asta cu oricine :)) Nu toate femeile sunt la fel, asa ca nu toate vor reactiona cum iti doresti la ce scrii.

Imi place ideea sa fii jucaus si sa faci tease. Sa te joci cu mintea ei, nu intr-un mod nesimtit sau ca sa o ranesti, ci sa o tii putin pe foc. Sa vrea mai mult, sa vrea sa mergeti pe trepte mai inalte. Asta e si diferenta dintre cele doua situatii de mai sus, nu? Prima e instinct, poate o iei prin surprindere :P e un "soc" brusc :), in a doua construiesti, o lasi pe ea sa dea viata situatiei si imaginatiei ei. Acum nu stiu prea multe, dar imi place ideea sa o aduci cu tease-ul gradat pana acolo pana nu mai poate, si apoi sa o mai chinui inca putin :)) Sa ajunga sa isi doreasca de nu mai poate. Atingere, apropiere, cuvinte, sa o patrunzi, orgasm, ce vrei tu. Si apoi e a ta si numai a ta :D De aici o poti duce foarte usor unde vrea ea.

Ma mai gandeam aseara ca intradevar hainele pe o femeie conteaza. Nu e vorba de un stil anume sau un anumit fel de imbracaminte. Ci sa ii vina bine, sa i se potriveasca (cu corpul ei, cu personalitatea). Daca ma uit pe strada, mie imi plac femeie care imi par sexy prin ce sunt imbracate. Poate nu stim cu ce sunteti imbracate, poate nu stiu ei :)), dar eu stiu ca hainele fac o femeie sexy. Nu conteaza daca e numai jeans si un tricou, daca vin sexy pe ea, eu sunt cu ochii pe ea :)) Si nu conteaza sa fie scurte, o rochie lunga, un pulover poate fi la fel de sexy.


L.E.: nu ma luati prea in serios :P Cum m-am ridicat de la calculator cum mi-a venit sa vin aici si sa zic ca "bat campii" :)))

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on luni, august 01, 2011 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.