Author: No One
•vineri, septembrie 09, 2011
N-avem senzatia asta acum cativa ani dar acum, dupa ce vad atatea pe la televizor, cred ca o sa ne fie din ce in ce mai prost, ca tara. Nu mai avem invatamant, sanatate. Avem coruptie pana la nivel inalt. Parca incet incet ne faramitam. Suntem precum fabricile alea din care acum, dupa ce s-a furat intr-o veselie, a mai ramas numai scheletul de metal. Si nici ala daca se mai fura.

Mi sa zis ca toate spagile mai mari care se iau prin institutii, o parte se duc la partid. Ca sa-si finanteze campania electorala. Acum e randul PDL-ului sa fure, dar asa a fost si cu PSD sau PNL cand au fost la putere. Sunt toti la fel. Si fura la fel. Atata vreme cat e de furat, cat exista tara si bugetul ei, ei o vor face.

Nu stiu de unde preocuparea asta a mea cu soarta tarii. Poate pentru ca acum imi sare totul in ochi. Si poate pentru ca sunt mai mare cu cativa ani. Parca nu mai e "rentabil" sa traiesti in ea, de aceea cred ca si pleaca atatia. Ce se va alege de tara asta? Mai e o sansa? Ma iintreb, pentru ca eu, ca si voi, traiesc aici, in tara asta si voi suporta consecintele daca nu se schimba ceva.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, septembrie 09, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.