Author: No One
•vineri, septembrie 30, 2011
In ultimii ani vad, mergand pe la magazine ori prin piata, cat de scumpa este viata. Toate preturile sunt mari, fie alimente, fie servicii gen electricitate sau gaz. Cu cat trec anii deja incep sa ma mir cum de mai reusim sa mai traim cu salariile pe care le avem.

Cand esti tanar, mai tanar ca mine adica, nu-ti pasa de bani si nici nu-ti pui problema lor. Dar cand iti dai seama, nu mai e asa usor. Iti dai seama de orice ora muncita ca sa ai bani si cum se duc ei asa de repede pe niste nimicuri, pe doua kilograme de putin.

In alta ordine de idei, vad, printre blogurile pe care le citesc, ca se scrie din ce in ce mai putin. Foarte putini scriu des. Tin minte acum doi ani ca nu mai avem timp sa le citesc pe toate, la zi, iar acum abia de dau de cateva postari noi. Nu e un repros, sa nu intelegeti asta, doar o constatare. Oare lumea incepe sa scrie mai putin? Nu mai are timp, chef? Trece moda blogurilor? Voi ce vedeti? E asa sau nu?

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, septembrie 30, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.