Author: No One
•duminică, octombrie 16, 2011
Cand te afli intr-o lume idilica, perfecta, orice intruziune carea aduce "anormalul" in normalul acela este perceputa ca o agresiune, ca fiind ciudat. Inspira frica pentru cei ce nu cunosc peste limita normalului lor, adica lumea idilica in care traiesc. Atunci mai e buna ideea de a fi intr-o lume idilica, perfecta, "normala"? Sau ea duce la izolare si la taierea legaturilor cu realitatea?

Ma gandesc ca exista doua "solutii" la ciocnirea anormalului din afara cu normalul din interior. Doua solutii asemanatoare dar putin diferite. Doua solutii care duc la acelasi rezultat. Unu, "anormalul" contamineaza "normalul" sau , doi, "anormalul" scoate ce-i mai rau din lumea perfecta pentru ca acesta vrea sa respinga "anormalul" de care s-a ciocnit. Rezultatul duce la disparitia lumii perfecte, idlice si la readucerea ei in realitate.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on duminică, octombrie 16, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.