Author: No One
•marți, octombrie 11, 2011
Fiecare pas al ei era o unda. Fiecare unda un eveniment. Fiecare eveniment schimba lumea. Fiecare pas al ei schimba lumea undeva pe partea cealalta a globului.

Fiecare unda se izbeste de alta unda, care la randul ei se izbeste de alta unda si tot asa. Avem o mare de unde, o mare de interferente. Fiecare eveniment se interconecteaza cu un oricare altul. Totul este o retea.

Pasii ei salta peste valuri. Pasii ei calca usor peste marea albastra. Orizontul ii este directie iar in jurul ei este numai marea. Singura paseste si ea insasi este un eveniment. De la "ce cauta ea aici?" la "ce impact are numai si numai o singura unda pe care o formeaza?".

Vantul bate usor. Prin parul ei  Merge drept fara sa-i vedem chipul. Ai putea sa fii tu. As putea sa fiu eu, intr-o alta realitate, daca as fi fost o fata :P Dar nu vom stii niciodata :)

sursa missZ.e

This entry was posted on marți, octombrie 11, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.