Author: No One
•miercuri, noiembrie 02, 2011
Inainte, acum mai multi ani, obisnuiam sa imi pastrez melodii in format mp3, pe calculator, si sa le reascult. Acum, de un an, doi, obisnuiesc sa le dau bookmark clipurilor de pe YouTube si sa le ascult o zi, doua, pana dau de o alta. Mi se pare ciudat ca fac asta, parca pierd ceva prin faptul ca nu le mai reascult (dupa un timp x).

Imi place melodia asta. Very slow, very moody. Am gasit-o la Z.e pe twitter.


Later Edit:

Bantui... Bantui pe strazi, printre blocuri. Pe langa orasul asta pustiu. Pe langa tine. Bantui si tu nu ma vezi. Bantui si scriu. Pe vagi foi albe, pe smaltul chiuvetei. Si uit ca sunt singur, ca nu mai am pornirea de a fi prezent. Imi schimb mood-ul, imi schimb starea. Si sunt din ce in ce mai gri, mai opac. Fara ca cineva sa mai asiste la viata mea. Bantui aceasta casa parasita de ceva timp. Ca un spirit ce inca se mai agata de o ultima farama de lume. Bantui camere prafuite si numai eu stiu. Un inger ma priveste fara sa-l vad, cum merg incet printre ramasitele cuvintelor mele. Vreau sa fiu vazut, dar e un gand nascut gresit din alta minte. Bantui, bantui si incerc sa ma obisnuiesc cu gandul. Ca sunt numai eu acum.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on miercuri, noiembrie 02, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.