Author: No One
•miercuri, noiembrie 02, 2011
Am asistat azi la o discutie despre femei si sex cum n-am mai asistat niciodata :)) Se pornisera astia din jurul meu si discutau despre cum s-o faca, despre funduri, despre bagaboante, despre ce-au facut nu stiu cand. Cica trebuie sa le tragi de par ca le place sau ele insala fara scrupule cand vor sau sa nu iti inseli nevasta cu una mai urata :)) Instructiv si educativ :P

Mi-e simpatic baiatul, frizerul la care am fost, dar nu sunt de acord sa-ti inseli nevasta (asa mi s-a parut din discutie) si nici sa discuti cu cine ai fost si ce-ai facut cu niste straini. Poate sunt eu mai conservator cand e vorba sa vorbesti despre sex dar chiar asa cu niste oameni pe care abia ii stii?

Constat cu uimire ca oamenii vorbesc vrute si nevrute cand se iau la vorba. Eu zic ca nu e bine sa faci asta. Chestiile personale sa ramana personale, eventual sa le discuti cu niste oameni pe care ii cunosti bine. Sau sa le scrii pe blog :)) :P

LE: ascultam discutia asta si simteam ca parca eu si cum vad eu lucrurile fac parte din alta lume. Din cu totul alta lume. Si ma intrebam: "oare nu sunt eu cel ce nu vede bine lucrurile? oare sunt eu cel ciudat, blocat in cu totul alta lume decat cea reala?"

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on miercuri, noiembrie 02, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.