Author: No One
•marți, noiembrie 01, 2011
Citesc un blog. Suflet de tarfa. Il stiti? De fapt e prea mult spus citesc, mai mult il rasfoiesc si ma intreb ce ne atrage la astfel de bloguri. Cu sex, femei cica fatale, cu booze and drugs, cu o viata sa zicem "dezordonata". Sunt unii oameni facuti parca sa traiasca asa. Si nu pot sa nu constat atractia noastra catre bloguri care infatiseaza o astfel de viata. Dar de ce? Oare nu incurajam o viata ca asta cu fiecare click ce il facem?

Sun de parca judec, si nu vreau sa o fac, dar nu ma pot desprinde de ideea ca nu face bine. Imi suna a autodistrugere.

Si mie imi place sa citesc bloguri care se incadreaza in categoria "sex" sau "si sex", dar parca pana la un punct. Stiti comentatorii aia de pe bloguri care scriu de parca esti un pacatos pierdut si vor sa te aduca pe calea cea buna? Asa ma simt si eu acum vis-a-vis de blogul asta. Depaseste putin punctul meu de toleranta. Sau poate doar cand aud de droguri. Nu stiu.

PS: cand e momentul in care spuneti ca un blog nu e real?

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on marți, noiembrie 01, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.