Author: No One
•sâmbătă, decembrie 17, 2011
De la un timp nu mai pot sa adorm repede asa ca practic ma tavalesc prin pat de pe o parte pe alta ca sa pot dormi. Ba ies din plapuma, ba scot doar un picior, ba imi cracanez picioarele in nu stiu ce pozitie, ba imi pun capul langa perna, ba ma strang ca un copil. Si ce ma gandeam azi noapte e de ce nu exista o pozitie in care sa adormi instant? Una relaxanta si linistitoare. Te pui in pozitia aia si adormi ca un bebe :D No more giumbuslucuri prin pat (nu alea, nu alea :)) ). Am observat totusi ca adorm mai repede daca am radio-ul sau televizorul pornit (si dat incet). Cred ca e "zgomotul" care devine ambiental si ma adoarme.

Si cu ocazia asta vreau sa clarific un lucru. Etichetele care le pun postarilor zic daca postarea e fictiune sau nu. Ideea e ca daca e "pe foi albe" atunci e fictiune, iar daca e "insemnari" (cum e aceasta de exemplu) atunci e despre mine. De la un timp incerc sa scriu fictiune de vreme ce in viata mea nu se intampla nimic. E cam plictisitor pe aici. Asa ca pun o melodie si cu ea in casti incerc sa scriu ce imi vine in minte si sa fac un text. E putin experimental si cam dezlanat dar imi place sa vad daca iese ceva bun sau nu. Plus ca ma joc putin cu ideea (fantezia) de a fi scriitor :)) Plus ca mai scriu si pe aici. Sper totusi ca nu voi ajunge sa ma repet :))

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on sâmbătă, decembrie 17, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.