Author: No One
•luni, decembrie 05, 2011
Timpul... Timpul trece. Si nu numai asta. Il si irosim. Oare cat din el il folosim pentru noi? Exclusiv pentru noi. Muncim, invatam, dormim. Daca dormim o treime din viata, atunci cat timp il traim fara sa-l traim?

Sunt zile de plictis cand ne uitam la televizor, sau stam la o masa sau la o coada. Sunt minute, ore sau chiar zile pe care le irosim. Nu imi pot imagina pe cineva care sa zica ca a avut prea mult timp. Tot timpul e putin.

Am zile in care pur si simplu ma plictisesc, stau degeaba si astept sa treaca timpul. Stau in pat sau pe tren. Ori in fata unui televizor. Si tot ce astept e sa treaca. Oare cate minute sau ore sau zile adunate asa le-am petrecut asteptand sa treaca? Oare cat timp il folosim cu adevarat? Eu zic ca putin, mult prea putin. Restul se iroseste.

Stiu ca banii pot fi dramuiti cu grija asa incat sa nu ii pierdem facand cheltuieli aiurea. Dar oare putem face asa si cu timpul? Ca sa nu existe timpi morti si zile irosite si sa ne folosim timpul la potentialul maxim.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on luni, decembrie 05, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.