Author: No One
•luni, februarie 20, 2012
Am intalnit ideea asta la Oprah (yeah, I used to watch Oprah) si anume un cuplu sa doarma in dormitoare separate, nu pentru ca e o neintelegere intre ei ci pentru ca asa fiecare sa aiba spatiul sau personal. Ce ziceti,. credeti ca e bine pentru o casnicie sa se doarma in dormitoare diferite? Credeti ca asta va tine casnicia pe un fagas normal? Vi se pare o excentricitate?

Mie mi se pare o idee interesanta, ca cei doi sa doarma separat dar cu conditia sa se inteleaga. Poate pe drumul lung care e casnicia e bine sa nu fie tot timpul nas in nas si sa aiba fiecare spatiul sau personal. La inceput mi s-a parut inacceptabil, eram obisnuit cu modul clasic de a dormi impreuna, cum adica domne sa doarma separat, asta e semn de despartire. Dar poate asta inca un mod, neobisnuit pentru unii, de a tine o casnicie sanatoasa. In lumea asta in care divorturile sunt la mare cautare, poate orice masura, chiar si una neobisnuita, merita sa fie incercata ca sa iti tii casnicia pe un fagas normal.

Voi ce credeti? Credeti ca a dormi in dormitoare separate e o idee inacceptabila? Credeti ca asta va slabi sau va intari relatia? Credeti ca e bine sa faci asa ceva sau de fapt sa ne intoarcem la dormitul impreuna pentu ca asa e mai bine?

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on luni, februarie 20, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.