Author: No One
•joi, martie 15, 2012
Acum, pentru mine timpul parca are doua viteze: foarte repede ori foarte incet. Dimineata, cand motai prin pat, e foarte repede, iar seara, cand nu am ce face si stau cu ochii pe tavan, e foarte incet. Si culmea ambele ma deranjeaza. Mi-as dori sa fie invers, seara foarte repede si dimineata foarte incet. Ahhh... timpul asta :)

As vrea acum sa stau cu capul, asa cum stau in spatele ei, pe umarul unei ele. Si sa nu zic nimic, dar sa mai scot un "offff" din cand in cand. Ahhh... singuratatea asta :)

Noaptea stau de veghe. Sticla de spirt e plina si semintele sunt inclinate spre dreapta in fata monitorului. Ascult o melodie si ma gandesc ca asa ar trebui sa sune o relatie. Sau macar iubirea dintre doi oameni. Dar ce stiu eu. La televizor e un film obscur. Dau replay la melodie.

And the world spins madly on

Muzica e acolo, ea nu trebuie sa fie cucerita sau curtata. Ea este for free, pentru tine si pentru mine. Sa o asculti cand esti pe ganduri, trist ori singur. Te alina, te bucura, te face sa visezi si sa simti. Asta e calitatea ei. Ca e accesibila oricand, la orice ora din zi sau din noapte. Si ca nu iti cere nici un efort pentru a o avea, ci doar iti cere sa o asculti si sa fii transportat de sunetul ei. Putine lucruri sunt cu adevarat gratis pe lumea asta. Muzica este unul dintre ele.

Ce ramane dupa noi? Poze pe net? Scris?

Cred ca aici sunt vazut, si ma pot prezenta, asa cum sunt. Cred. As vrea ca oamenii sa ma vada asa cum sunt, nu cum par pentru ei. Asta, in speranta ca sunt totusi un om bun :))

Vreau sa citesc, dar postarile sunt asa de lungi. Lumea scrie prea mult :P

Mai nou daca zici ca esti crestin lumea te judeca ca esti religios :)) Ce greu e ptr unii sa nu mai amestece religia cu credinta. Le iau si le amesteca si nici ei nu mai stiu ce zic acolo. Ma dezgusta mintile inguste.

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on joi, martie 15, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.