Author: No One
•marți, aprilie 10, 2012
O ridica de pe pat si o propti in perete. Se lipi de ea si o trase de par facand-o sa dea capul pe spate. O saruta pe gatul lung exact la imbinarea intre gat si cap. Apoi o intoarse brutal si isi lipi bazinul de fundul ei. Penisul ii zvacnea intre fesele calde si rosii. Le palmuise mai inainte. O trase din nou de par, de data asta sa o faca sa-si deschida picioarele. "Acum. Deschide-le" ii sopti ragusit in ureche. O patrunse brusc cu penisul tare. Rece si calculat. Labiiile umezi i se deschisera sa-l primeasca. Cu fiecare pulsatie ea simtea un fior intre picioare care i se duce in abdomen. El o penetra puternic, lovitura dupa lovitura, penisul lung patrunzand-o dulce si adanc. Cu fiecare miscare el se curba prinzand-o puternic de talie. Ii strivea oasele, prins in frenezia copularii. Ea respira greu, cu capul in perete si cu sanii striviti de suprafata aspra. Fiecare impunsa o strivea si mai mult, fiecare penetrare o facea sa urle. Mari ritmul, acum o penetra in forta facand-o sa geama puternic. Inca o lovitura si inca una, mai intens, mai brutal. Ea isi impinse fundul in el si isi stranse fesele. "Nu te opri", tipa. Lipiti, fara posibilitatea sa se mai desparta, ei stateau inclestati in aburii dorintei. El era incordat tot, ea abia se mai tinea pe picioare. Sanii ei juliti de peretele dur si nemilos. Cu o ultima zvacnire el o patrunse puternic, adanc si isi dadiu drumul in ea. Ramase lipit de ea, cu penisul inca infipt in vaginul ei, pana cand firicele de sperma i se scurgeau pe labiile si pe coapsele perfecte.

O duse incet in pat si ii deschise picioarele. O linse cu pofta, sorbindu-i toti picurii de sperma de pe ea. Si apoi o saruta prelung schimband intre ei saliva amescata cu samanta. Avea un gust dulce acrisor.

***

Azi e ziua porno :)) Inca un text pentru cei ce savureaza astfel de texte. Pentru restul... inchideti ochii. Desi daca ati ajuns aici atunci nu mai am ce sa va fac :P Sa-mi spuneti ce parere aveti :)

This entry was posted on marți, aprilie 10, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.