Author: No One
•vineri, aprilie 20, 2012
Ei doi fac dragoste. Intr-o camera luminata de cateva lumanari. Prin camera se plimba ecourile unui orgasm. Si o lumanare se stinge facandu-se mai intuneric. Cele cateva lumanari sunt orgasmele consumate de fiecare. De fiecare data cand unul are un orgasm una dintre ele se stinge. Pana se va face intuneric de tot. Si cele doua trupuri, epuizate, se vor inlantui ca sa adorma. Un somn dulce, de copii.

Imi place imaginea asta. Semiintunericul din camera. Corpul ei, deasupra lui, cuprins de spasmele orgasmului. Reflectat de lumina lumanarii pe peretele de langa ei. Si apoi cum se intuneca din ce in ce mai mult cu fiecare lumanare. Pana lumina va disparea cu totul si ei vor sta in bratele unuia altuia, sfarsiti.

Imi place imaginea asta. Lumina calda a lumanarii, palpaind gingas pe pereti si pe trupurile lor. Universul acela dulce si erotic in care cei doi isi traiesc senzatiile, in care lumea e a lor. Nu-mi vine sa cred ca doi oameni pot imparti atatea intr-un pat. Ca sufletele lor se pot contopii atata printre gemete si tipete. Undeva, intr-o camera dintr-un bloc, un microunivers se formeaza si dureaza cateva ore. Intre doi oameni.

Cine stie, poate se intampla chiar acum :)

Va las cu o melodie draguta


ta hand om dig cititorule

This entry was posted on vineri, aprilie 20, 2012 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.