Author: No One
•joi, mai 31, 2012
Deja trei persoane s-au dezabonat de la "Persoane Interesate". Probabil din cauza pozei din postarea Porn. Ce silly e. Din cauza unei poze. Sa stiti ca as posta o mie de poze ca asta (si poate o sa o mai fac) numai ca sa vad cine ma citeste cu adevarat si cine nu. Pe langa faptul ca a stramba din nas la porn e cam de caca (high moral standards se pare), prefer sa fiu gross si chiar sa fiu citit (pentru ca asa ma veti cunoaste mai bine, daca vreti sa faceti asta). Nu vreau sa scriu pentru oameni sensibilosi care se dau mari intelectuali. Vreau sa scriu pentru oameni ca mine, cu gusturi ca mine (chiar si in porn, desi sincer nu prea ma omor dupa anal daca vreti sa stiti), care chiar incearca sa vada dupa cuvinte (sau imagini) si sa nu ma judece. Cum am zis, sunt cum sunt (si believe me pot fi a disappointment) dar daca ma acceptati asa atunci pot numai sa ma bucur.

Daca doriti, poza a fost si ca soc si ca mod de a curata blogul asta, si ca gluma si ca sa va testez si ca va arat cine sunt. Daca nu va place GTFO. Ar trebui sa fiu eu in blogul asta, fara masti si fara prostii. Eu, asa aiurea cum sunt, cu toate complexele, tampeniile si prostiile mele. Ma luati asa cum sunt sau nu ma cititi. Eu zic ca e asa de simplu.

Gata, am scos asta din mine, acum ma pot duce la nepasarea mea obisnuita. Cat despre cei ce inca sunteti aici, va multumesc ca ma suportati. Altceva decat cuvintele mele nu am ce sa va dau. Sper ca e enough.

Later Edit: nahhhh, si din partea cealalta :P (asta ca sa nu credeti ca am vrut sa acopar postarea aia cu altele)


ta hand om dig cititorule

This entry was posted on joi, mai 31, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.