Author: No One
•miercuri, mai 09, 2012
Ok... Ma uit la un film si acum mi-a venit cheful sa scriu. Mda. Ce sa zic? Pai, in primul rand, ca n-am chef :)) N-am chef de nimic. Dar asta e asa obisnuit la mine. N-aveam chef sa vad nici un film (acum ma straduiesc sa vad unul, ceea ce merge, hopefully), sa... stiti, n-am chef de nimic. Atat. Ma chinui si eu uit sa vad un film, sa citesc o carte, sa scriu, sa fac ceva :)) Si in tot timpul asta imi vine, cateodata, sa ma dau cu capul de pereti. Oare lipsa mea de chef e efect secundar de la pastile? :P :))

Hai sa lasam asta :) Uite, totul mi se pare strain. Adica nu totul, doar partea ce tine de girlfriends and stuff. Ma uit la un film cu Emma Stone (deviez de la subiect) si imi vine sa zic "I love you, Emma Stone" :)) Este asa de cute si de adorabila fata asta. Offf :)) Cred ca am un crush on her :P E dulce, ce mai, cu glasul ala ragusit al ei... Hai sa revenim la ceea ce vroiam sa zic. Despre girlfriend related stuff. Totul in legatura cu asta mi se pare strain. Eram la Constanta si in fata mea am vazut un cuplu cum se tinea de mana si eu eram... "I don't want that stuff". N-am chef de dulcegarii, tinut de maini, pupaturi etc Constat ca starea mea de "zen" in legatura cu sexul se extinde si in partea asta a posibilelor relatii. Nu-mi mai doresc, pur si simplu. Si nu stiu daca e normal sau nu. Oare ma schimb asa de mult incat ma indepartez de normalitate? In scurt timp poate o sa zic ca nu o am nevoie de o prietena :)) Pur si simplu acum nu simt nevoia. Si se leaga de chestia asta cu "este strain". Nu ma vad facand toate astea. Parca sunt niste lucruri straine pe care le fac alti oameni. Pur si simplu sa tin o fata de mana pare asa... ciudat, nelalocul lui cu viata mea. Cred ca ultima zvacnire pe care am avut-o (in postarile anterioare, stiti voi ... "obsedatul sexual" :)) ) m-a golit de tot. Atunci mi-am zis "gata" si... acum cand sunt eliberat de toate astea ma intreb daca o sa raman asa pentru totdeauna. Toate ritualurile astea intre femei si barbati, nevoia de sex, orice in legatura cu astea acum ma lasa rece. Asta vroiam sa zic: ma lasa rece. Nu simt nevoia sa le am. Nu mai tanjesc dupa ele. Sunt golit, eliberat, empty. Adevarul e ca si evit sa mi le readuc in minte. Ma tin departe de orice gand, imagine, text de natura sexuala. Nu ma mai gandesc pur si simplu si nemaigandindu-ma nici nu le mai vreau. Sa am o prietena pare asa de strain, ciudat, nelalocul lui cu viata mea ca nu stiu ce sa mai zic. Oare m-am imunizat? Nu stiu ce parerea sa am pentru ca pe de o parte imi doresc sa ramana asa (ca sa nu ma mai chinui) si pe de alta parte mi se pare ciudat ca nu sunt in rand cu restul lumi (sa am o prietena and all that).

Un efect al acelui "gata" e ca nu prea mai am inspiratie sa scriu. Nu mai stiu ce sa scriu, nu mai am ce zice. De asta scriu mai rar. Ceva in mine... e ca aluatul, a crescut, a crescut, s-a rupt si acum sta asa dezumflat. Ceva in mine s-a schimbat, am trecut intr-o alta stare mai exact. Nu stiu daca e permanenta dar e destul de puternica prezenta ei (a starii). Plus ca imi anesteziez mintea zilele astea cu joaca pe calculator se pare. Dupa cateva ore de joaca nu mai am nici o pormire sa scriu (sau sa gandesc).

Deci asta este acum: fara chef (in general), fara ganduri despre sex si dorinte de a avea o prietena (adica ma lasa rece, cum ziceam), fara inspiratie si pornire sa scriu. Ceva cred ca s-a schimbat in mine. Dar in rest e bine, si sunt linistit, ceea ce se puncteaza :)) (adica e bine).

Ne mai citim pe o alta data :P

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on miercuri, mai 09, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.