Author: No One
•sâmbătă, iulie 07, 2012
Gata, am terminat cu examenele. Am reusit ca sa le dau chiar si pe cele la care nu am fost. Gata am scapat :) Acum am si eu restul verii ca sa o pierd degeaba :)))

Ieri seara mi-a trecut prin cap ca am o imaginatie preeea bogata. Imi imaginez situatii, ahhh, imposibile si pot sa zic ca-mi place, cumva. Nu pot sa nu ma gandesc ca desi in exterior nu simt nici o disperare totusi undeva in interior, in strafundurile mele, imaginatia asta porneste de la o forma de disperare. Din pacate nu pot da exemple sau sa explic mai clar pentru ca, ei bine, ar parea cel putin aiurea (nu gasesc alt cuvant). Am mai zis mai demult intr-o postare ca creez scenarii, mici filmulete in mintea mea in care, sa zicem, traiesc viata pe care mi-as dori sa o traiesc in realitate. Si din nou nu pot sa nu ma gandesc ca vine dintr-o forma ascunsa de disperare.

Azi trebuie sa ma duc la un botez. Mi-am luat costum, camasa, curea, cravata si pantofi :) Nu prea am fost la viata mea la multe evenimente pana acum. Si n-am nimic cu botezul in sine, la care o sa stau cuminte si o sa vad tot spectacolul, ci cu petrecerea de dupa. Maaaan, I'm so not used to this :))) Cred ca in forma de protest o sa stau toata seara la masa. Tacut bineinteles. Sa nu cumva sa ma puna cineva sa dansez :)) Nu, nu, nu. Sunt o cizma incaltata. Man, I'm so not used to this.

Ma gandesc acum, cand am scris asta, ca sunt anti-distractie :))) Ca fire, cred :P Inca un minus pentru mine :))

Am revenit. Hmmm. Scriu cu pauze, de aceea am zis "am revenit" :P

Stiu ca o sa sune, ahhh, exactly like me :)) dar cred ca o sa ma plictisesc la botezul asta. Si cand ma gandesc ca o sa tina pana dupa miezul noptii... Well, o sa ma inarmez cu rabdare si o sa astept sa treaca timpul. Atata vreme cat o sa fiu lasat in pace, va fi bine. Da, sunt exactly like me :)) Like always :P

Ai mei au darul asta de a se stresa cand trebuie sa se pregateasca pentru un eveniment. Devin enervanti si ajung sa te streseze si pe tine. Eu, in felul meu, nu prea ma stresez la chestii de astea. Am hainele pregatite, doar trebuie sa ma imbrac si sa ma urc in masina, restul nici nu se atinge de mine. Cumva cred ca nici nu-mi pasa de restul. Incerc sa-mi mentin capul gol :)) Asta e tot efortul ce trebuie sa-l fac :))

Am probleme cu auzul de multi ani, dar ma tem ca in ultimul timp am inceput sa surzesc. Ori oamenii au inceput dintrodata sa vorbesca incet ori eu chiar surzesc. Oricum, saptamana viitoare o sa ma duc la ORL sa vad ce este.

Gata, ma duc.

PS: maica-mea a pus muzica clasica pe calculator ceea ce mi-a distrus creierii :))

Later Edit: a fost ok :P Am dansat putin, am stat lipit in scaun mai mult :)) Nu fost nimeni de varsta mea. Numai copii si adulti, parinti, chestii de astea. Dupa cum vedeti, eu nu ma consider adult :)) desi am varsta legala pentru asta :P Am avut rabdare si am asteptat sa treaca timpul. Si a trecut. Dovada ca ma aflu aici, acum, scriind asta :)) In rest, e 6 dimineata si ascult Ai Se Eu Tu Pego :D V-am zis ca imi place portugheza? E uratica ea asa si tocmai de asta imi place :D Ai ai ai :)))

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on sâmbătă, iulie 07, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.