Author: No One
•luni, iulie 09, 2012
Nu stiu ce-i cu mine dar sunt foarte nervos acum. Ma simt foarte nervos. Cu dracusori asa :P M-a apucat de ieri si nu ma lasa. Pur si simplu, daca credeti in asta, simt ca m-am incarcat cu energie negativa. Imi simt capul incordat si plin de nervi. E si foarte cald, chestie care contribuie si ea la starea asta. Cumva sunt si foarte obosit, psihic vorbind. Nu stiu ce-i cu mine de ma simt asa, desi am banuielile mele de unde a pornit. Dar nu inteleg cum de persista. Parca e in afara controlului meu. Hmmm, ce bine mi-ar prinde un masaj acum :))

Nici nu mai am activitate acum de vreme ce am terminat cu examenele, si pur si simplu in momentul asta stau degeaba. Cel putin pana pe 21 cand voi pleca din tara :P

Mi-am pus o melodie pe repeat ca sa ma mai linisteasca. Asta, plus statul la calculator poate imi va lua mintea de la nervi. Cel putin acum ma mai linistesc.


Ok nu stiu cat o sa ma tina asa ca I'll keep my fingers crossed. Hmmm cred ca ma duc sus sa ma intind si sa stau la televizor.

Inca o melodie


Revin pentru ca m-am uitat la televizor si am cateva idei de scris. O sa incerc sa fiu scurt. Stiu ca nu va intereseaza chestiile astea, dar totusi o sa le scriu.

Stau si ma uit si tot ce vad e circul asta politic. Nesimtirea asta. Si apoi vad rezultatele de la bac (nu stiu exact daca sunt mai mici sau mai mari decat anul trecut) si ma gandesc ca copii astia (da, o sa ii numesc copii ptr ca se comporta ca unii) nici nu sunt constienti de ce fac. E viitorul lor in joc si lor nici ca nu le pasa. Sunt deja pe alta planeta, cu capul la prostii, bani, masini scumpe, frecat menta, orice decat viitorul lor. Nici ca nu sunt constienti de ce fel de repercursiuni poate avea asta asupra vietii lor. Dar lor nu le pasa. Nu am zis-o niciodata pana acum, dar in momentul asta, sub gandurile astea, ma gandesc ca ne ducem toti dracului. Parca lumea asta s-a tampit asa dintr-o data. Nu am vrut niciodata sa ma aliniez gandirii asteia dar, acum, lumea asta, oamenii, mi se par niste prosti. Adica chiar atata prostie poate sa fie pe lumea asta? Off off. Vorbesc degeaba, chiar ca o fac. Acum simt ca nimanui nu-i pasa. Si ma simt batran cand le zic astora copii. Poate si atunci cand eram eu adolescent aia "mari" ziceau de noi ca suntem inconstienti. Poate asa zice orice generatie despre cea ce va urma. Dar nu stiu de ce simt asa ca totul e din ce in ce mai rau. Poate vad numai partile rele si nu le vad pe cele bune, care poate sunt multe in lumea asta. E obositor sa stiti si poate nici nu ar trebui sa ma mai gandesc, asa cum fac multi dintre voi. Dar ma gandesc apoi ca daca nu ne mai gandim atunci unde naiba vom mai ajunge? Sa ignoram ce se intampla in jurul nostru nu cred ca e o solutie. Sa ne gandim numai la noi si sa dam dracului restul lumii nu cred ca e o solutie. E chiar periculos zic eu. Dar tot ma gandesc ca astea-s doar vorbe in vant. Ca nimeni nu da doi bani. Chiar asa de rau am ajuns?

ta hand om dig cititorule

This entry was posted on luni, iulie 09, 2012 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.