Author: No One
•sâmbătă, decembrie 29, 2012
Zilele trec asa repede. Si tocmai cand ma gandeam, zilele trecute, la asta, la cum o zi trece foarte repede de fapt iar ele se aduna si se aduna si apoi noi nici nu ne dam seama ca intradevar au trecut, mi-a trecut prin minte ca in curand voi implini 28 de ani. Eu 28 de ani? Nu ma simt de 28 de ani. Nu simt ca as fi adultul de 28 de ani ci tanarul de 20 de ani. La varsta asta altii sunt casatoriti, au deja copii, sunt cica "adulti" in adevaratul sens al cuvantului. Iar eu nu simt ca am ajuns la nivelul asta. Prefer sa ma simt cu niste ani in urma. Nu cred ca vreau responsabilitatile astea. Dar deviem. Timpul trece repede. Si in curand voi avea 30, o cifra la care nu ma vad ca fiind :)) E asa ciudat sa simt ca ma apropii de 30 de ani. E o cifra mare.

Dar zilele trec repede si... voi ce tineti minte, o zi sau un moment, o perioada? Zilele nu chiar se tin minte, nu? Mai degraba zici "tin minte perioada aia" sau "tin minte momentul ala". Mai rar zici "tin minte ziiua aia", adica ca o zi distincta si perceputa astfel. Zilele sunt ptr noi asa cum sunt secundele intr-o ora.

Si daca te gandesti ca o zi trece de fapt repede iti dai seama ca de fapt intr-o zi nu faci nimic semnificativ de obicei, ci doar chestii de rutina, ori arzi gazul degeaba, ori te dedai rahaturilor de zi de zi. Nu traim de parca ziua de maine nu mai exista. Stim ca exista si atfel irosim inca o zi. Mai mult traim pe ani, decat pe zile. Sau poate pe decade. Primii 10 ani, anii adolescentei, la 20 de ani, la 30, la 40 si asa mai departe. Mai tii minte ce ai facut pe 29 decembrie anul trecut, sau acum 2 ani, sau acum 5 ani, 10 ani?

Uite, cand citesti asta inca o zi a trecut :)

ps: nu trisa uitandu-te pe blogul tau ce ai facut pe 29 in alti ani :))

This entry was posted on sâmbătă, decembrie 29, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.